Ανήκει στους κωμικούς που δεν παθαίνεις κορεσμό αν τους δεις μια φορά. Θες κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο. Τον λες και δεν το λες μοναχικό τύπου ή τουλάχιστον έτσι αυτοπροσδιορίζεται εκείνος, πάντως το stage τον απελευθερώνει! Αν δεν ήταν stand up comedian θα ήταν κάτι άλλο, προς το παρόν όμως απολαμβάνει τη ζωή όπως του δόθηκε. Ο Δημήτρης Δημόπουλος είναι ο κωμικός που θα απασχολήσει τη Θεσσαλονίκη, αυτή την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στο  Θέατρο Αριστοτέλειον!

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζει το συγκεκριμένο stand up comedy στο Θεσσαλονικιώτικο κοινό, αλλά μας εφιστά την προσοχή για τον εξής λόγο: «Έχω περισσότερα έξοδα φέτος και χρειάζομαι περισσότερα έσοδα». Όσο γι’ αυτά που «ξοδεύει» στη ζωή του για να ασχοληθεί με την μεγάλη του αγάπη την κωμωδία; Ξοδεύει ενέργεια, χρόνο, χαρτί. «Σημειώνω όπου βρίσκομαι και σε ό,τι έχω πρόχειρο: ατζέντες, κινητά, υπολογιστές. Τελικά γράφω στο γραφείο μου το οποίο πάντα μοιάζει πως λίγο να ασχολιόμουν θα ήταν συμμαζεμένο».

Αυτό μάλλον μοιάζει με ευτυχία για έναν δημιουργικό άνθρωπο, ωστόσο για εκείνον το κλειδί βρίσκεται αλλού. «Είναι σημαντικό να καταλάβουμε όλοι πως δεν υπάρχει πραγματικά ευτυχία». Ο ίδιος γελά με τα αστεία και αλλά γελά με την ψυχή του όταν έρχονται τα αναπάντεχα καλά αστεία. Ο Δημήτρης Δημόπουλος έχει διανύσει την πορεία του στο stnad up comedy και κάνει λόγο για μια stand up comedy κουλτούρα που εξακολουθεί να ανεβαίνει και να ανεβαίνει και να ανεβαίνει… στα «μάτια» του κοινού. «Φυσικά και υπάρχει stand up comedy κουλτούρα  και εννοείται πως συνεχίζει να αναπτύσσεται και να ανανεώνεται. Και, ευτυχώς για τους κωμικούς, έχουμε πρόσβαση να παρουσιάζουμε την τέχνη μας σε χώρους που δεν θα μπορούσε να φιλοξενηθεί ένα «κανονικό» θεατρικό θέαμα» εξηγεί ο κωμικός κι αν υπάρχει μια ατάκα από την «Καφρόκρεμα» του που να αποτελεί story of his life αυτή είναι… «Τι έτσι, στο τζάμπα;! Έχω έξοδα λέμε…».

 

info
Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 21:00
Θέατρο Αριστοτέλειον
Εθνικής Αμύνης 2, Θεσσαλονίκη
Προπώληση: 8€ (ως και τις 5/12)
Γενική είσοδος: 10 €
Πληροφορίες: 2310262051
Διάρκεια παράστασης: 90’
Ηλεκτρονική προπώληση: viva.

Σημεία προπώλησης: Θέατρο Αριστοτέλειον, καταστήματα Wind, Seven Spots

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Σκέπης Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Δημήτρης Δημόπουλος (ΣΚΠΙΔΔ).

 

Παραστάσεις