Η ομάδα J.M.M. Jazz Theatre Dance, παρουσιάζει χορογραφίες γκόσπελ (Gospel), το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου στις 21:00, στο θέατρο Φαργκάνη Αγ. Παντελεήμονος 10 (Καμάρα).

¨GodSpell¨ είναι η απόλυτη ένωση – επι(κοινωνία) της ψυχής του  ανθρώπου με την πνευματικότητα του και το θείο, επί σκηνής. Πρόκειται για μια άκρως ατμοσφαιρική χοροθεατρική παράσταση, με σαφείς μουσικές και τραγουδιστικές spiritual επιρροές, σε συνδυασμό με την πληθωρική εκφραστικότητα των χορογραφιών του είδους Gospel.

Έντεκα χορευτές, πέντε χορογράφοι και μία τραγουδίστρια Gospel, προσκαλούν το κοινό της Θεσσαλονίκης σε αυτό το μοναδικό ¨ταξίδι¨ και τους υπόσχονται, πως αυτή την ξεχωριστή εμπειρία θα την θυμούνται για καιρό.

Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης, (βοηθός χορογράφου Λίτσα Τζούρου),  Ντίνος Φανάρας, (βοηθός χορογράφου Νατάσα Διάκου), Eύη Κουρσαράκου, Ελένη Χαραλαμπίδου, Λίτσα Τζούρου.

Χορεύουν: Κωνσταντίνος Καφαντάρης, Κατερίνα Μπογιατζή, Σοφία Ξέλη, Δώρα Ορφανίδου, Λίτσα Τζούρου, Ελένη Χαραλαμπίδου, Δήμητρα Ραφαηλία Τσιβαρτζή, Αυγή Μητσιάνη, Γεωργία Σταυρίδου, Κατερίνα Ψωμόγλου, Εύα Στάμογλου.

Ερμηνεία τραγουδιών Gospel: Πενθεσίλεια Ατακτίδου.
Σχεδιασμός φωτισμών: Ανέστης Ατακτίδης.
Φωτογραφίες: Γιώργος Ηλιόπουλος.
Video: Xvi Productions
Σχεδιασμός Προγράμματος – Αφίσα –Video Projector: MousArt.
Boηθός Σκηνής: Σάββας Τραπεζάνογλου

Με την υποστήριξη των Σχολών Χορού Καφαντάρη.

info
Παραστάσεις: Σάββατο 16 Απριλίου 21:00 & Κυριακή 17 Απριλίου 21:00
Γενική είσοδος 10€  /  Κρατήσεις: 2310208007 Θέατρο Φαργκάνη.

Η Jazz Theatre Dance δημιουργήθηκε το 2010 από τον Χρήστο Κατίδη, χορευτή, χορογράφο και tap dancer. Τα μέλη της, είναι επαγγελματίες χορευτές, με ενεργή καλλιτεχνική δράση και πολύ αγάπη και πάθος για τον χορό. Όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα, μετρά πολλές συνεργασίες με σημαντικούς χορογράφους. Έχει λάβει μέρος σε φεστιβάλ χορού εντός και εκτός Ελλάδας,  έχει συνεργαστεί με τα πιο πολλά θέατρα της πόλης, σε χοροθεατρικές παραστάσεις, αλλά και σε παραγωγές μιούζικαλ για μεγάλους και παιδιά. Σταθμός στο καλλιτεχνικό ¨ταξίδι¨ της J.M.M., η περιοδεία της στη Μάλτα, στις Βρυξέλλες και την Κύπρο. Από το 2018, ξεκινά συνεργασία, με τον μαέστρο Μίλτο Πολυχρονίδη και την 40μελή ¨Ορχήστρα  Νέων Σίνδου¨ και παρουσιάζουν το ¨Gate 4 Love¨και  το ¨Movies In Concert¨,   από τις μεγαλύτερες μουσικοχορευτικές υπερπαραγωγές, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

 

από έως
Παραστάσεις