Η IKEA, εταιρεία του ομίλου FOURLIS, σας προσκαλεί στο ΙΚΕΑ Live Shopping Event που οργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και  θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, στις 16.30 στο IKEA.gr! Σε μια μοναδική και πρωτότυπη εμπειρία, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη  Σμαράγδα Καρύδη μαζί με την Νάνσυ Αληζώτη, Product Category Manager της ΙΚΕΑ, οι οποίες θα παρουσιάσουν  λύσεις για την οργάνωση της ντουλάπας σας. Μπορείτε να πάρετε ιδέες και να κάνετε άμεσα τις αγορές σας την ώρα του event.

Σε αυτό το Live Shopping Event θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε αποθηκευτικές λύσεις για την οργάνωση των ρούχων, των αξεσουάρ και των παπουτσιών. Εκτός από τα tips και τα μυστικά για την οργάνωση της ντουλάπας, θα έχετε και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αγορές σε πραγματικό χρόνο μέσα από το IKEA Live Shopping Event, ενώ θα μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα στο Live Chat της ΙΚΕΑ.

Το πρώτο IKEA Live Shopping Event, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στις 16:30, θα προβληθεί ζωντανά μέσα από το ikea.gr/ikea-live-shopping-events/gr και θα είναι διαθέσιμο για να το παρακολουθήσετε και αργότερα, μετά τη λήξη του.

Ραντεβού τη Δευτέρα στις 16:30 στο IKEA.gr!