Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που νιώθεις μόνος, που νιώθεις ότι έχεις προβλήματα που δεν πρόκειται ποτέ να λυθούν και που ποτέ κανείς δεν θα καταλάβει. Ότι όλα είναι μάταια. Και ξαφνικά βλέπεις μια ταινία, διαβάζεις ένα βιβλίο, ακούς ένα τραγούδι και νιώθεις πως ο δημιουργός του σου απλώνει το χέρι και σου λέει πως δεν είσαι μόνος. Πως αυτά τα συναισθήματα δεν τα βιώνεις μόνο εσύ.

Αυτό θέλουμε μα κάνουμε και μεις μ’αυτή την παράσταση.

Το The House of Drama η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει την αγάπη και την υποστήριξη σας μέσα από το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, παρουσιάζει την παράσταση INTROSPECTION , μια ενδοσκόπηση στα συναισθήματα και στους προβληματισμούς των ανθρώπων στη σύγχρονη εποχή.

Μέσα από τις χορογραφίες μας θα μιλήσουμε για τις ανθρώπινες σχέσεις, για τον έρωτα, το σεξ, την φήμη στην εποχή των social media. Θα μιλήσουμε για τα στερεότυπα, την ομοφοβία, τον σεξισμό, για την ζωή και την αγάπη.

Έτσι όπως εμείς ξέρουμε. Μέσω της ποπ κουλτούρας, της πολύχρωμης και παραμυθένιας αισθητικής μας και του χιούμορ.

Στόχος μας δεν είναι να δώσουμε απαντήσεις. Θέλουμε μόνο να κάνουμε ερωτήσεις και να μιλήσουμε για πράγματα τα οποία είναι εκεί αλλά δεν τα εξωτερικεύουμε συχνά με λόγια.

100 χορευτές υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση του χορογράφου Μάριου Μιλτιάδου υπόσχονται να σας ταξιδέψουν παρουσιάζοντας σας τη ζωή τους μέσα από τις χορευτικές εικόνες για να σας δείξουν ότι η ζωή είναι πραγματικά όμορφη και αξίζει να την ζεις σε όλες τις εκφάνσεις.

Και αυτό το ξέρουμε πλέον με σιγουριά γιατί αυτή η παράσταση χτίστηκε μέσα στο σκοτάδι αλλά πλέον είναι λουσμένη στο φως.

Θα ταξιδέψετε μαζί τους;

 

info

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Μ2-Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης)
Παρασκευή 25 Μαρτίου 2018
Ώρα έναρξης: 21:00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Κανονικό: 15€
Φοιτητικό/Ανέργων/Πολυτέκνων : 12€

ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ
Κανονικό: 20€
Φοιτητικό/Ανέργων/Πολυτέκνων : 16€

Διάθεση εισιτηρίων με επιλογή θέσης από τα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Ώρες λειτουργίας εκδοτηρίων:
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης – 25ης Μαρτίου & παραλία:
Δευτέρα-Σάββατο 10.00π.μ.-18.00μ.μ.

Εκδοτήριο Πλατείας Αριστοτέλους:
Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο 10.00π.μ.- 3.30μ.μ.
Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 10.00π.μ.- 2.00μ.μ. και 5.30μ.μ.-8.00π.μ.

Εισιτήρια διαθέσιμα για αγορά online από Παρασκευή 27 Απριλίου στο:
www.ticketservices.gr

 

Παραστάσεις