Για τους ζυθο-φανατικούς της πόλης η Hoppy Pub είναι ο απόλυτος προορισμός εδώ και χρόνια. Πρόκειται ένα μικρό ζεστό μαγαζί, με μεγάλη ποικιλία σε μπίρες, μικροζυθοποιίες, σπάνια βαρέλια και καλή ροκ μουσική.

Τα 18 taps του φιλοξενούν κορυφαίες και σπάνιες μπίρες από κάθε γωνιά του πλανήτη, που αλλάζουν μόλις κάποια τελειώνει, κρατώντας έτσι αμείωτο το ενδιαφέρον των απανταχού μπιρολατρών. Στη Hoppy Pub είναι ξεκάθαρο πως δεν θα βρεις ούτε σταγόνα βιομηχανοποιημένης μπίρας μαζικής κατανάλωσης.

Η υπέροχη διακόσμηση και η αυθεντικά ζεστή ατμόσφαιρά του φτιάχνουν το ιδανικό σκηνικό για την εξερεύνησή σας σε μπίρες όλων των ειδών, από την Κέρκυρα στις Σέρρες και από τις μοναστηριακές του Βελγίου στις κλασικές stout της Ιρλανδίας.

Στόχος των ανθρώπων του, να σερβίρουν την καλύτερη μπίρα στη χώρα μας και να βρίσκονται ανάμεσα στα κορυφαία craft beer spots τού πλανήτη. Κάτι που πετυχαίνουν επί σειρά ετών, με βραβεύσεις από το έγκριτο Ratebeer.com, ως υπ’ αριθμόν «ένα» beer bar στην Ελλάδα για το 2015, το 2016, το 2017, το 2018 και το 2019 και ως ένα από τα δέκα καλύτερα beer bars τού κόσμου για το 2017, το 2018 και το 2019.

Διεύθυνση: Νικηφόρου Φωκά 6

Περιοχή: Κέντρο

Τ: 231 026 9203

Facebook | Instagram