Η Epi Direct – PR & Marketing, απέσπασε για το Παγκόσμιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΧΟΠΑ Ήρωες 112 (FAST Heroes 112) Gold Award στην κατηγορία Best in PR – Corporate Social Responsibility, στα Indie Awards της Boussias Events στην Ελλάδα.

Οι «Χ.Ο.Π.Α Ήρωες 112» είναι ένα διασκεδαστικό, διαδραστικό και καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για την έγκαιρη αντιμετώπιση και πρόληψη του εγκεφαλικού επεισοδίου.

Το πρόγραμμα υλοποιείται υπό την αιγίδα του World Stroke Organization, του Schools for Health in Europe Foundation (S.H.E.), της Angels Initiative και του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Υλοποιείται σε σχολεία παγκοσμίως, σε 37 χώρες, με την Ελλάδα να βρίσκεται στην κορυφή του τρόπου προβολής, προώθησης και εφαρμογής του προγράμματος.

Όπως αναφέρει η Λήδα Παπαδοπούλου Σύμβουλος Επικοινωνίας και Υπεύθυνη Προώθησης του Προγράμματος στην Ελλάδα:
“Η Παγκόσμια Καμπάνια των ΧΟΠΑ Ηρώων έχει ως στόχο την προώθηση μιας Σημαντικής Αποστολής: να βρεθούν 1.000.000 μαθητές ηλικίας 5 έως 12 ετών από όλον τον κόσμο, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην ενίσχυση της γνώσης του κοινού αναφορικά με τα συμπτώματα των εγκεφαλικών επεισοδίων. Μέχρι στιγμής μόνο στην Ελλάδα, πάνω από 40.000 παιδιά έχουν υλοποιήσει το πρόγραμμα και συνεχίζουμε!

Η βράβευση αυτή αναδεικνύει την αξία και την επίδραση του προγράμματος στην Ελλάδα και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο την αποστολή μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς που στηρίζουν και συμμετέχουν ενεργά στο πρόγραμμα”.