Μια συναρπαστική κοινότητα για τον κλάδο του Ho.Re.Ca. δημιουργήθηκε για 1η φορά, με σκοπό να ενώσει και να προσφέρει χρήσιμες και μοναδικές δυνατότητες στους επαγγελματίες του κλάδου!

Όσα χρειάζεται ένας επαγγελματίας σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα

Οι επαγγελματίες του κλάδου Ho.Re.Ca., έχουν πλέον στη διάθεσή τους την πλατφόρμα www.horecamarket.gr, μία διαδικτυακή κοινότητα που προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στην 1η ελληνική ηλεκτρονική μηχανή αναζήτησης προϊόντων και υπηρεσιών, για τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία παντός τύπου καταστημάτων στο κλάδο Ho.Re.Ca..

Όλες οι πληροφορίες και τα προϊόντα που χρειάζονται οι επαγγελματίες βρίσκονται πλέον συγκεντρωμένα σε μια πλατφόρμα.

Με το horecamarket.gr βελτιστοποιείται την επιχείρησή σας

Ο βασικός σκοπός και η καινοτομία του horecamarket.gr είναι η αμφίδρομη on-line σύνδεση που προσφέρει μεταξύ της προμηθευτικής αλυσίδας του κλάδου Ho.Re.Ca.  με τους επαγγελματίες του κλάδου (Ιδιοκτήτες Καταστημάτων, Chef, Barista, FnB, Pastry Chef, κ.α.) 24 ώρες το 24ωρο | 365 ημέρες το χρόνο! Το www.horecamarket.gr, στοχεύει να δώσει στους επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα,  πρόσβαση σε χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες ώστε να βελτιστοποιήσουν την επιχείρηση τους εύκολα, άμεσα και γρήγορα!

Ο επαγγελματίας του κλάδου μπορεί πλέον μέσα από ένα  δίκτυο επαγγελματιών το οποίο διευρύνεται συνεχώς να έχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για την λειτουργία και ανάπτυξη της επιχείρησης του. Προϊόντα, προμηθευτές , όλα τα νέα και οι εξελίξεις του κλάδου καθώς και on-line εργαλεία επικοινωνίας, κατηγοριοποίησης και επεξεργασίας πληροφοριών είναι διαθέσιμα εντελώς δωρεάν κάνοντας απλά την εγγραφή τους στην πλατφόρμα.

Η ho.re.ca. βρίσκεται δίπλα στην επιχείρησή σας

Για την προμηθευτική αλυσίδα, το horecamarket.gr αποτελεί το πλέον εξειδικευμένο διαδικτυακό B2B marketplace, για τον κλάδο Ho.Re.Ca.. Χρησιμοποιώντας τα πλέον απλουστευμένα τεχνολογικά εργαλεία αναζήτησης, κατηγοριοποίησης και on-line πληροφόρησης που εφαρμόζονται παγκοσμίως στο σύγχρονο ηλεκτρονικό εμπόριο, του προσφέρει την δυνατότητα προβολής και προώθησης των προϊόντων του.

Ταυτόχρονα η  επικοινωνία με τον επαγγελματία του κλάδου είναι εφικτή 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, δίνοντας του ουσιαστικές λύσεις προβολής της συνολικής γκάμας των προϊόντων του, γεωγραφικής ανάπτυξης και new business.

Το horecamarket αποτελεί ένα καινοτόμο και χρηστικό εργαλείο για τον έμπορο και τον επαγγελματία του κλάδου Ho.Re.Ca.!