Το One Salonica λατρεύει τη γυναίκα και δεν θα μπορούσε να μην κάνει αυτή τη μέρα ξεχωριστή! Για άλλη μια χρονιά γιορτάζει εντυπωσιακά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με έξτρα προσφορές, events και πολλά δώρα!

Στις 8 Μαρτίου απολαύστε έξτρα έκπτωση -20% στα γυναικεία είδη της ανοιξιάτικης συλλογής! Η special προσφορά ισχύει για τα εξής καταστήματα: ALE, ATTRATTIVO, AXEL, BILLCOST, BSB, FAMOUS BRANDS (πρώτος όροφος), HAILY’S, LYNNE και TOI&MOI.

Η Sephora αναλαμβάνει για εκείνη τη μέρα το μακιγιάζ και την περιποίηση σας! Από τις 12.00 έως τις 20.00 θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ από τους επαγγελματίες σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, οι οποίοι θα σας κάνουν να λάμψετε με προϊόντα Made In Sephora. Το δωρεάν μακιγιάζ θα προσφέρεται στα stands της Sephora, έξω από το κατάστημα, στο ισόγειο του εμπορικού.

Παράλληλα, στο κατάστημα θα πραγματοποιούνται make-up classes από τις make-up artists της Sephora, oι οποίοι θα σας δώσουν συμβουλές για σημαντικά θέματα του make up αλλά και θα σας ταξιδέψουν σε όλες τις νέες τάσεις της σεζόν. Θα πραγματοποιηθούν τα εξής sessions:

  • 12.00: μακιγιάζ των celebrities
  • 14.00: σχηματισμό των τέλειων φρυδιών
  • 16.00: τάσεις του μακιγιάζ για την άνοιξη
  • 20.00: σωστή χρήση και εφαρμογή των πινέλων

Γιορτή της Γυναίκας, όμως, χωρίς δώρα δε γίνεται. Γι’ αυτό καθ’ όλη την διάρκεια του beauty event θα πραγματοποιούνται κληρώσεις πλούσιων δώρων από τις νέες συλλογές της Sephora και φυσικά εκπαιδευτικά δώρα από το μεγαλύτερο ΙΕΚ της Ευρώπης!»

Μόδα, Λάμψη, Ομορφιά. Όσα αγαπά η κάθε γυναίκα, μόνο στο One Salonica Outlet Mall!