Από τις 1 Ιουλίου, το Hammam Baths Thessaloniki θα είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί χαρίζοντάς μας στιγμές ξεκούρασης και ευεξίας με απόλυτη προτεραιότητά την ασφάλειά μας!

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η οικογένεια των Hammam Baths προετοιμάστηκε για να υποδεχτεί όλους τους επισκέπτες και εργαζόμενους με το καλύτερό δυνατό τρόπο ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων. Το προσωπικό των Hammam Baths είναι εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο για να ακολουθεί τις διαδικασίες – πρωτόκολλα του κράτους.

Απολαύστε την εμπειρία της αρμονίας μεταξύ νου και σώματος από τους έμπειρους θεραπευτές, σε ένα τελετουργικό που θα ανακουφίσει από το άγχος και θα ενθαρρύνει την χαλάρωση

 

Μπαίνοντας στα άδυτα του Hammam baths

Φανταστείτε ότι μπορείτε να γυρίσετε πίσω στον χρόνο και να ταξιδέψετε στα βάθη της Ανατολής μέσα από μία αίσθηση. Μεταφερθείτε νοητά στα οθωμανικά λουτρά με τους ατμούς να χαλαρώνουν τους μύες σας και τη ζέστη να κάνει τους πόρους σας να ανοίξουν, ανοίγοντας μαζί και την πόρτα σε μια μοναδική, χαλαρωτική εμπειρία. Η Θεσσαλονίκη σας δίνει τη δυνατότητα να παγώσετε το ρολόι σε μια στιγμή απόλυτης χαλάρωσης. Αφού περάσετε την πόρτα του Macedonia Palace και ακολουθήσετε την ανατολίτικη μουσική που σας καλεί στα άδυτα του Hammam baths, να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε διαφορετικοί. Έχοντας βιώσει μια ιδανική εμπειρία σωματικής αναζοωγόνησης.

Ali-Mamma χαμάμ: Μια διαδρομή γεμάτη ατμό και αρώματα από βάθη της Ανατολής 

Είναι η μουσική αυτή, που σου δημιουργεί την πρώτη εντύπωση, μαζί με τη σιωπηλή παρουσία των λουόμενων. Μόλις θαυμάσεις τον μαρμάρινο «ναό» της ευεξίας και τις σκαλιστές κρήνες, μόλις καθίσεις στα μαρμάρινα κρεβάτια και αφήσεις τους θεραπευτές να φροντίσουν το σώμα σου, θα νιώσεις ήδη τις πρώτες όψεις της χαλάρωσης να σε παρασύρουν. Τυλιγμένος με την παραδοσιακή λινή πετσέταπεστεμάλ και με τη θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και τους 40 βαθμούς, αφήνεσαι στο πρώτο στάδιο και για 30′ λεπτά απολαμβάνεις ένα αρχικό ατμόλουτρο, με το νερό να κυλάει από τα σκεύη παίρνοντας από πάνω σου όλα τα άγχη της καθημερινότητας. Έπειτα, ένα σχολαστικό μασάζ με έναν αέρινο σάκο που αναβλύζει αφρό από φυσικό σαπούνι ελιάς, προκαλεί την αίσθηση ότι χάνεσαι μέσα στους μύες που θαρρείς αποσυμπιέζονται. Είναι η στιγμή που νιώθεις όλες τις σκέψεις να γίνονται ατμός και να διαλύονται μέσα στα ραπίσματα από πετσέτες που ολοκληρώνουν την εμπειρία με τον καλύτερο τρόπο. 

 

Πώς μπορούν οι αισθήσεις να χαλαρώσουν ακόμη περισσότερο μετά από τα βήματα αυτά; Ένα λούσιμο, μασάζ του κεφαλιού με σαμπουάν πικραμύγδαλου και η γεύση ενός τούρκικου τσάι με λουκούμια που σερβιρίζεσαι στον εξωτερικό σαλόνι, κλείνουν το ταξίδι αυτό στην Ανατολή με τον πιο παραδοσιακό τρόπο, στήνοντας γύρω σου τα μυστικά του Οθωμανικού χαμάμ ξανά, όπως ακριβώς ξετυλίγονταν στα χρόνια των πασάδων, με την ίδια μαγεία, με την ίδια μυσταγωγία.

 

Διαφορετικές υπηρεσίες: Ακόμη περισσότερα «ταξίδια»

Κι αν το Ali- Mamma χαμάμ είναι μια διαδρομή, τότε στο Hammam Baths μπορείς να εξερευνήσεις τους δρόμους της χαλάρωσης μέσα από ξεχωριστές υπηρεσίες που σε ταξιδεύουν. Από το παραδοσιακό χαμάμ, το Alhambra Hammam και το Ceremonial Hammam, μέχρι και συνδυαστικές υπηρεσίες όπως GÜZEL (όμορφη), SAÇ (Μάσκα μαλλιών), SAVON NOIR (Μαύρο Σαπούνι), από prive υπηρεσίες και μασάζ ξηρού χώρου μέχρι την περιποίηση προσώπου, εδώ η προσωπική σου αναζωογόνηση γίνεται κάτι παραπάνω από μια απλή υπόθεση.

Εάν μάλιστα θέλεις να τη μοιραστείς, τότε στο Hammam Baths μπορείς να απολαύσεις μία μοναδική εορταστική εμπειρία για το bachelor party της παρέας, όπου η νύφη απολαμβάνει το λουτρό και την προετοιμασία καλλωπισμού της για το γάμο.

Ειδικά πακέτα

Αν απολαύσετε τρεις φορές την ίδια Βασική Υπηρεσία Χαμάμ σε διάρκεια 30 ηµερών, έχετε δώρο, µία τέταρτη επίσκεψη ίδιας υπηρεσίας. (δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές ή προπληρωμένα πακέτα)

Επιλέξτε μία Βασική Υπηρεσία Χαμάμ και συνδυάστε την με όποιο Μασάζ Ξηρού Χώρου επιθυμείτε, με έκπτωση 10€ στο σύνολο των υπηρεσιών. (δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές ή προπληρωμένα πακέτα)

Πληροφορίες:

Λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 12:30 – 22:00

Σάββατο και Κυριακή 10:00 – 22:00

Πληροφορίες – κρατήσεις: 2310 897165 ή μέσω email στο [email protected]

hammam.gr/thessaloniki