Το Patchwork Pack κάνει το ντεμπούτο του με έναν χαρακτηριστικό ρετρό σχεδιασμό σε τρία κλασικά μοντέλα της Vans, αυτή τη νέα σεζόν. Χρησιμοποιώντας τα υποδήματα ως καμβά, οι σχεδιαστές της Vans επανασχεδιάζουν τα μοντέλα Era, Sk8Hi και Classic Slip-On με μια μίξη υλικών όπως δέρμα, καμβά και suede, δημιουργώντας μια συλλογή εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’70.

Η ιδιαίτερη κατασκευή του μοντέλου Vans Era προσφέρεται από μόνη της για ένα ευρύ φάσμα συνδυασμών υλικών για μεγαλύτερο βάθος, με τις πρόσθετες εφαρμογές δερμάτινων και suede λεπτομερειών στο πάνω μέρος του υποδήματος. Το αριστερό και το δεξί υπόδημα έχουν κατασκευαστεί με διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, για μια πραγματικά μοναδική εκδοχή του original Vans skate υποδήματος.

Η ρετρό έμπνευση συνεχίζεται και στο Vans Sk8-Hi μοντέλο, για να τονίσει την αντίθεση της ένωσης διαφορετικών υλικών, όπως δέρμα και καμβά, με patches σε όλο το μήκος της μεσαίας και πλαϊνής πλευράς του κάθε υποδήματος.

Η συλλογή ολοκληρώνεται με το μοντέλο Vans Slip On, το οποίο έχει σχεδιαστεί με έντονα patches σε όλη την επιφάνεια του πάνω και πίσω μέρους του υποδήματος.

Το νέο Patchwork Pack θα είναι διαθέσιμο στα επίσημα καταστήματα της Vans στο The Mall Athens, Athens Metro Mall και Nicosia Mall και σε επιλεγμένα καταστήματα του Cosmos Sport και Sneaker 10.