Σε εξώφυλλο γνωστού περιοδικού η Ειρήνη Κολιδά που αποχώρησε οικειοθελώς από το τηλεοπτικό show.

Η πρώην παίκτρια του Survivor που αποχώρησε οικειοθελώς μετά τον τραυματισμό της, φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού Down Town.

Το τεύχος του περιοδικού με το εξώφυλλο και τη συνέντευξη της γυμνάστριας, κυκλοφορεί σήμερα, Πέμπτη.

Η Ειρήνη όμως δεν μένει στη φωτογράφιση… Κάνει αποκαλύψεις για το survivor, ξεκινώντας από το γεγονός ότι δυο μήνες που ήταν στον Άγιο Δομίνικο, άσπρισαν τα μαλλιά της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια απέκτησε μέσα σε μια νύχτα 82 χιλιάδες followers στο instagram.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η ίδια στο «TV Έθνος», ανέφερε πως εκτός από το χρηματικό έπαθλο, η παραγωγή είχε συμφωνήσει με όλους τους παίκτες και μια αμοιβή:

«Βεβαίως και αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που πήρα μέρος στο Survivor» απάντησε η Ειρήνη Κολιδά, η οποία μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει μέχρι τέλους και να διεκδικήσει το τελικό βραβείο (λόγω του τραυματισμού της στο τροχαίο), όμως εισέπραξε ένα σεβαστό ποσό από την παραμονή της στο παιχνίδι.

Ως προς το πώς θα το αξιοποιήσει, ανέφερε:

«Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων έχουν ήδη πάει για ανάγκες διαβίωσης της μητέρας μου και του παιδιού. Είμαι η μόνη που συνεισφέρω οικονομικά στην οικογένεια αυτή τη στιγμή. Επειδή θα αργήσω να δουλέψω και τα υπόλοιπα θα πάνε στην καθημερινότητά μας».

Όσο για το πώς εισπράχθηκαν τα χρήματα όσο καιρό ήταν στον Άγιο Δομίνικο; Απαντά:

«Έμπαιναν σε λογαριασμό μου τον οποίο διαχειριζόταν η μητέρα μου».

πηγή: news247.gr