Η COSMOTE πιστεύει σε έναν κόσμο, όπου όλες οι επιχειρήσεις θα μπορούν να αναπτύσσονται, αξιοποιώντας τα οφέλη της τεχνολογίας. Έτσι, μέσω της πρωτοβουλίας #GrowYourBusiness, βρίσκεται δίπλα στις επιχειρήσεις, σε όλη την Ελλάδα, με ιδέες και λύσεις για να μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους τους και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, ώστε να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις της αγοράς.

«Meet Τhe Experts» στον νέο κύκλο #GrowYourBusiness για επιχειρήσεις

Έλα στην ημερίδα της COSMOTE και εμπνεύσου από τους experts! Άνθρωποι, που έχουν πετύχει στον επιχειρηματικό κόσμο και παίζουν τα ψηφιακά μέσα στα δάχτυλα, θα σε συμβουλέψουν σχετικά με τις νέες τάσεις της τεχνολογίας και τις πρακτικές που μπορούν να «απογειώσουν» την εμπειρία, ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Η ημερίδα #GrowYourBusinessMeet The Experts αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για κάθε επιχειρηματία να εμπνευστεί από καινοτόμες ιδέες και να κάνει το επόμενο βήμα για την επιχείρησή του.

Save The Date: Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 10 Απριλίου

Δήλωσε τώρα, ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο www.growyourbusiness.gr και γνώρισε από κοντά τους experts στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 10 Απριλίου, στο Ξενοδοχείο The Μet!

Δείτε το σχετικό video

Θέματα