Ζήσε και μοιράσου την κάθε στιγμή με μια αυθεντική GoPro κάμερα!

Απέκτησε την από το δίκτυο συνεργατών της Drakos Digital – επίσημου διανομέα προϊόντων GoPro σε Ελλάδα και Κύπρο.
Όλοι μας κάνουμε σχέδια για να περάσουμε λίγο χρόνο κοντά στους αγαπημένους μας φίλους και να τους αγοράσουμε ίσως κάποιο δώρο. Οι στιγμές που ζούμε μαζί τους θέλουμε να είναι μοναδικές, για αυτό το λόγο επιθυμούμε να έχουμε την δυνατότητα να τις καταγράψουμε και να τις μοιραστούμε άμεσα μαζί τους, με την ξεχωριστή ποιότητα μιας αυθεντικής GoPro κάμερας.

Η Drakos Digital, επίσημος διανομέας των προϊόντων GoPro σε Ελλάδα και Κύπρο, με 8 χρόνια παρουσίας στην αγορά προϊόντων τεχνολογίας, βρίσκεται εδώ για να σας προσφέρει την αυθεντική GoPro κάμερα της αρεσκείας σας μέσα από το δίκτυο συνεργατών της που αριθμεί περισσότερα από 150 σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο!

Με την αγορά προϊόντων GoPro από το επίσημο δίκτυο της Drakos Digital εξασφαλίζετε την πλήρη και γρήγορη υποστήριξη της εταιρείας σε τεχνικά θέματα και την άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων.

Η κάμερα υψηλής ευκρίνειας είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό brand καθώς είναι η κάμερα που έφερε την επανάσταση στην τεχνολογία και άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο καταγράφουμε την κάθε στιγμή. Τα δε προϊόντα της, προσφέρουν λύσεις για πολλαπλές χρήσεις, με δωρεάν applications, δυνατότητα απευθείας αποστολής (οπτικοακουστικού) υλικού στα περισσότερα και πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρέχοντας την δυνατότητα εξυπηρέτησης όλων των πελατών που επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα πλούσιο περιεχόμενο σε εικόνα και ήχο.
Με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών και βίντεο υψηλής ανάλυσης έως 4K, με άμεση συνδεσιμότητα σε wi-fi μέσω tablets και smartphones, με νέο δυναμικό design (μικρότερο από ποτέ άλλοτε στις κάμερες τύπου session) και πολλά αξεσουάρ και βάσεις για κάθε χρήση, τα προϊόντα GoPro βρίσκονται στην αγορά για να ικανοποιήσουν και το πιο απαιτητικό γούστο

Η Drakos Digital προωθεί τα προϊόντα GoPro μέσα από τις συνεργασίες της με κορυφαίους Έλληνες αθλητές – πρεσβευτές (σε αθλήματα όπως ski, surf, SUP κ.α.) καθώς και σπουδαία αθλητικά γεγονότα στην Ελλάδα (όπως το Navarino Challenge και το Santorini Experience) καθώς και άλλες σπουδαίες και μικρότερες δραστηριότητες, χαράζοντας πάντα την στρατηγική της με την απαραίτητη εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Προμηθευτείτε σήμερα τα προϊόντα GoPro μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Drakos Digital που θα βρείτε ΕΔΩ

Πάρτε μία γεύση στο video που ακολουθεί: