Στην περιοχή της Καλαμαριάς, και συγκεκριμένα στην οδό Πασαλίδη, εντοπίσαμε ένα μικρό κι αξιαγάπητο κατάστημα που κάνει τα γλυκά να μοιάζουν… έργα τέχνης. Μπισκότα, τούρτες, κουλουράκια. Ο,τι κι αν  προτιμάτε, το Γλυκό Ψωμί έχει έναν μοναδικό τρόπο να δημιουργεί πανέμορφα και πεντανόστιμα γλυκίσματα.

Άνοιξε ο φούρνος και μοσχομύρισε η Καλαμαριά

Το κατάστημα ανοίγει νωρίς το πρωί και καλύπτει όλες τις πρωινές σας ανάγκες. Ζεστό ψωμί, σφολιάτες κάθε είδους, καθώς και λαχταριστό τσουρέκι. Προϊόντα και γεύσεις που συνθέτουν ένα ιδανικό ξεκίνημα στην ημέρα σας. Γιατί κάθε πρωί αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια σφολιάτα κι έναν καφέ στο χέρι για να φορέσουμε το πρωινό μας χαμόγελο και να ξεκινήσει η ημέρα όπως πρέπει.

Το Γλυκό Ψωμί δημιουργεί, από κοινού με συνεργαζόμενους φούρνους, και φέρνει στους πάγκους του μονάχα τα καλύτερα, φρεσκότερα και πιο λαχταριστά προϊόντα.

Ένας πανέμορφος – γλυκός κόσμος

Στο Γλυκό Ψωμί στην Καλαμαριά έχουν βρει έναν ιδιαίτερο τρόπο να κάνουν τη ζαχαροπλαστική τέχνη. Εκτός από τα κουλουράκια, τα τυλιχτά γλυκά, τα donuts που μπορείτε σαφώς να βρείτε στο κατάστημα, εδώ θα εντυπωσιαστείτε από τα μπισκότα με επικάλυψη ζαχαρόπαστας σε πανέμορφα σχέδια.

Κι ακόμα, όσον αφορά τα μπισκότα, σήμα κατατεθέν για το Γλυκό Ψωμί αποτελούν τα παιδικά μπισκότα που θα βρείτε σε διάφορα σχέδια. Παρασκευάζονται από ελαιόλαδο, πορτοκάλι και κανέλα κι ως εκ τούτου αποτελούν ιδανική επιλογή για παιδικό σνακ.

Κι οι τούρτες αποτελούν, αν μη τι άλλο, έναν γλυκό πειρασμό. Γιατί το Γλυκό Ψωμί βάζει όλη του την τέχνη και φαντασία πάνω σε αυτές ικανοποιώντας οπτικά και γευστικά και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Ακόμα, και τώρα που καλοκαιριάζει, στο χώρο του καταστήματος μπορείτε να βρείτε και  παγωτίνια που θα φέρουν την καλύτερη καλοκαιρινή απόλαυση στο σπίτι σας.

biscotto | Best Bakery & Pastry Shop 2018

Το Γλυκό Ψωμί συμμετέχει στο διαγωνισμό του biscotto thessaloniki για την ανάδειξη του καλύτερου Bakery & Pastry στην πόλη για το 2018.

Δείτε όλες τις συμμετοχές και ψηφίστε το αγαπημένο σας σημείο, διεκδικώντας πλούσια δώρα ΕΔΩ–> bestbakery.biscotto.gr/

Το Γλυκό Ψωμί βρίσκεται κοντά στις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας

Το Γλυκό Ψωμί βρίσκεται στ’ αλήθεια δίπλα στις ανάγκες του πελάτη. Εσείς ζητάτε αυτό που θέλετε και περιγράφετε συνοπτικά πώς το φαντάζεστε και σύντομα έχετε στα χέρια σας ένα αποτέλεσμα που ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Αναθέστε στο Γλυκό Ψωμί τη δημιουργία της τούρτας γενεθλίων για τα παιδιά σας και το αποτέλεσμα θα σας συναρπάσει.

Μπορείτε ακόμα να αναθέσετε στο Γλυκό Ψωμί τον μπουφέ για τα γενέθλια των παιδιών σας. Έμπειρα άτομα που ξέρουν ακριβώς πως να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας και με το παραπάνω.

Το Γλυκό Ψωμί αναλαμβάνει επίσης να σας καλύψει στο κομμάτι του μπουφέ σε βαπτίσεις, γάμους και σχεδόν κάθε ιδιαίτερη στιγμή σας.

Μετά από συνεννόησή σας με το κατάστημα, αυτό αναλαμβάνει να στολίσει στα πιο φωτεινά χρώματα τον χώρο σας και να προσφέρει σε εσάς και τους καλεσμένους σας αυτό ακριβώς που χρειάζεστε στις χαρές σας.

Το πανέμορφο αυτό κατάστημα στην Καλαμαριά λοιπόν, από τη μία σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία, κι από την άλλη βρίσκεται δίπλα σας για να απογειώσει τις χαρούμενες στιγμές σας. Μια γλυκιά επιλογή που σας συνοδεύει καθημερινά.

Περιοχή:
Ανατολικά

Διεύθυνση:
Ι. Πασαλίδη 25, Καλαμαριά, Ελλάδα