Στη Γλυcozy ξεκινάει ένα ταξίδι στον γλυκοχρωμάτινο κόσμο της ζαχαρόπαστας όπου συνδυάζεται η δημιουργικότητα και η αγάπη για τη ζαχαροπλαστική. Η ιδιοκτήτρια της Γλυcozy, Φωτεινή Κρυστάνα εδώ και χρόνια δημιουργεί ιδιαίτερες τούρτες και κεράσματα, με δημιουργική ματιά και φαντασία χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα και τα πιο φρέσκα υλικά.

Οι τούρτες σχεδιάζονται μοναδικά για εσάς, ώστε να είναι όμορφες, πρωτοποριακές και ευφάνταστες. Βάζετε εσεις τη φαντασία και η Sugar Artist Φωτεινή την μετατρέπει σε πραγματικότητα. Η αγάπη και το μεράκι είναι κι αυτά μέρος των κύριων συστατικών για να βγει ένα άψογο και γλυκό αποτέλεσμα!

Ολα τα προιόντα τους εχουν εντυπωσιακή εμφάνιση και νόστιμο περιεχόμενο, γίνονται πρωταγωνιστές σε γενέθλια, πάρτι και εκδηλώσεις αφού όλα έχουν μια μικρή ιστορία να πουν.
 
Στη Γλυcozy δε χρησιμοποιούν ποτέ έτοιμα μείγματα. Αντιθέτως, όλες οι κρέμες, τα παντεσπάνι και τα λοιπά είναι χειροποίητα με αγνά και φρέσκα υλικά, ενώ οι πρώτες ύλες για κάθε παρασκευή είναι άριστες και καλά διαλεγμένες. Τα «αληθινά» υλικά αποτελούν εγγύηση για το μυρωδάτο, λαχταριστό αποτέλεσμα.

Στολισμός με άρωμα Γλυ..Cozy!

Οι άνθρωποι της Γλυcozy καλλιτεχνούν με μοναδικό τρόπο, ενώ αναλαμβάνουν και τον στολισμό βαφτίσεων, γάμων και οποιασδήποτε άλλης σημαντικής προσωπικής στιγμής σας. Η φαντασία και η δημιουργικότητα δεν έχουν όρια προκειμένου να βγει το αποτέλεσμα που θα φέρει την έκπληξη και τη χαρά στους Μάλιστα, θα βρείτε επιλογές και για αλμυρό μπουφέ που θα «αγκαλιάσουν» άψογα το τραπέζι της εκδήλωσης σας.

Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε ποικιλία απο cookies, cup cakes, cake pops και άλλες λιχουδιές αναλόγως εποχής.
 
Τέλος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γλυcozy για να συζητήσετε και να μετατρέψετε τις ιδέες και τις επιθυμίες σας ένα ονειρεμένο αποτέλεσμα, από μια τούρτα εως το full concept μιας εκδήλωσης.

Γλυcozy | Πολυμέσα

Facebook: Γλυcozy – make cake – sugar art
Instagram: glycozy.makecake
Website: glycozy.gr

Περιοχή
Επταλόφου 12, Κάτω Τούμπα
Τ. 6980690459

Ωράριο
Δευτέρα με Σάββατο 10:00 – 18:00 (κατόπιν ραντεβού)