Η συνύπαρξη Γιώργου Χατζηνάσιου και Στέφανου Κορκολή, «Πάλι Μαζί», μετά την sold out συναυλία τους στο Ηρώδειο, έρχονται στην Θεσσαλονίκη για δυο μοναδικές βραδιές.  Οι κορυφαίοι συνθέτες και πιανίστες μαζί στη σκηνή με την «ιστορία» τους να γράφεται ξανά μετά από πολλά χρόνια….

Πριν 35 χρόνια ο Γιώργος Χατζηνάσιος μαζί με τον τότε ανερχόμενο Στέφανο Κορκολή, άλλαξαν τα δεδομένα στην ψυχαγωγία. Με δύο πιάνα, μικρή συμφωνική ορχήστρα και εξαιρετικούς τραγουδιστές, δημιούργησαν κάτι το αξεπέραστο, κάτι το μαγικό.. Κάτι μοναδικό που αγαπήθηκε από τον κόσμο.
35 Χρόνια μετά,  θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε πάλι μαζί.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος θα ερμηνεύσει τις σουίτες του για πιάνο και ορχήστρα βασισμένες σε κινηματογραφικά και τηλεοπτικά θέματα. Ο Στέφανος Κορκολής θα ερμηνεύσει ορχηστρικά του έργα όπως επίσης και το κονσέρτο του για πιάνο, μπουζούκι και ορχήστρα με σολίστ στο μπουζούκι τον Γιώργο Δημητρίου.

Φυσικά θα ακουστούν οι αξεπέραστες επιτυχίες των συνθετών: «Ζω», «Θα σ´αγαπώ», «Ανθρωπάκος», «Τα γαλάζια σου γράμματα», «Μια θέση στον ήλιο», «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου», «Δεν είναι που φεύγεις», «Καμία φορά», «Δεν φταίμε εμείς», «Ο ταξιδιώτης του ονείρου», «Και σ´αγαπώ», «Ο Άγγελος μου», «Δεν είσαι εδώ», «Κάθε φορά που με κοιτάζεις», «Σκόνη και θρύψαλα», «Θες», «Σε έχω ερωτευτεί», «Στους πέντε ανέμους», «Κάποιες φορές», «Σβήσε το φεγγάρι».

Στα δύο πιάνα τους και με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης  υπό τη διεύθυνση του Αναστάσιου Συμεωνίδη και με ερμηνευτές τους καταξιωμένους τραγουδιστές: Σοφία Μανουσάκη και Δώρο Δημοσθένους  θα μας χαρίσουν δυο βράδια  γεμάτα συγκινήσεις.

Μουσικοί:
Κώστας Πυρένης  / κιθάρα
Βίκτωρ Κουλουμπής / μπάσο
Βασίλης Δεφίγγος / σαξόφωνο
Ρολη Γιαμμοπούλου  / ντραμς
Σολίστ στο μπουζούκι Γιώργος Δημητρίου
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  & Η ΕΤΑΙΡΙΑ  ΛΥΚΟΦΩΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΙΔΕΣ

 

 

info
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Παραστάσεις: Παρασκευή 29 & Σάββατο 30 Μαρτίου 2024
Ώρα έναρξης: 8.30 μμ

Τιμές εισιτηρίων:
55€, 45€ (32€*), 32€ (25€**), 25€ (20€**), 20€ (15€**), 12€

*μειωμένο 30/3
** μειωμένο 

Προπώληση: more.com &  Εκδοτήρια  Μεγάρου Μουσικής τηλ. 2310 895 939

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και σε συνεργασία με τον ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Τα έσοδα της συναυλίας 29/3 θα διατεθούν από τις ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ για αγορά εξοπλισμού στο Ενδοσκοπικό Τμήμα Βρεφών και Παίδων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

από έως
#SPRING IN THE CITY_ Ζωντανή Μουσική