Τρεις σπουδαίοι καλλιτέχνες ο Γιώργος Αλκαίος, o NIVO και ο Δημήτρης Χρυσοχοίδης μοιράζονται την σκηνή του “Deus Music Exprerience” σε ένα αξέχαστο χορευτικό “Summer Deja Vu Party”. Το πρόγραμμα “πασπαλισμένο” με όλες τις επιτυχίες από την δισκογραφία των ερμηνευτών που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην νυχτερινή διασκέδαση και πλαισιωμένο από τους ταλαντούχους Ισορροπιστή, Έλενα Παναγιωτίδου και Δημήτρη Τικτόπουλο υπόσχεται μια αξέχαστη σύμπραξη δημοφιλών τραγουδιστών, μουσικών και χορευτών στο stage του πιο talk of the town νυχτερινού μαγαζιού της Βόρειας Ελλάδας.

O Γιώργος Αλκαίος, ένας σπουδαίος τραγουδοποιός που άφησε ανεξίτηλα το στίγμα του στην νυχτερινή διασκέδαση, στην πολυαναμενόμενη επιστροφή του στη σκηνή του DEUS έρχεται έχοντας στις αποσκευές τους όλες τις διαχρονικές επιτυχίες του από την δεκαετία του ενενήντα που σημάδεψαν μια ολόκληρη γενιά.

O πρωτοποριακός και πολυπράγμων NIVO αγαπήθηκε όσο λίγοι από την γενιά του. Με τους Goin’ Through “σύστησαν” στο ελληνικό κοινό την ποιοτική και “υποψιασμένη” hip hop.
Το όνομα του Δημήτρη Χρυσοχοίδη συνώνυμο με τη νυχτερινή διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη υπόσχεται ένα απίθανο λαϊκό πρόγραμμα με νέα και παλιά πολυαγαπημένα κομμάτια

Το DEUS επαναφέρει την καλοκαιρινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης, εκεί που γεννήθηκε…στην περιοχή αεροδρομίου!

 

info
Έναρξη 7 Ιουνίου 2024
Κάθε Παρασκευή & Σάββατο
DEUS, 12ο χλμ Θες/νικης – Περαίας, Στροφή Καζίνο
Τηλ. Επικοινωνίας: 2310 477717