Η Κατερίνα, σχεδιάστρια κοσμημάτων, επιστρέφοντας από την Ύδρα, και η κόρη της Ιωάννα δημιούργησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ένα στολίδι που η φήμη του έχει ξεπεράσει τα στενά όρια της γειτονιάς, με τους Θεσσαλονικείς να το επισκέπτονται από κάθε μέρος της πόλης. Αυτό είναι το Γιασεμί και αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για να δώσετε λίγο χρώμα στην καθημερινότητά σας.

Μια μυρωδιά τέχνης πλανάται στον χώρο και αυτό καθώς βρίσκεται στην πιο καλλιτεχνική γειτονιά του κέντρου της πόλης, πίσω από το ΚΘΒΕ, με πολλούς ηθοποιούς να έχουν περάσει από το κατώφλι του. Τα vintage στοιχεία στον χώρο σάς γυρνάνε σε παραδοσιακά καφενεία του παρελθόντος, αλλά οι εκλεκτές σπιτικές γεύσεις που ετοιμάζουν έχουν κάτι από το σήμερα.

Σπιτικές λιχουδιές 

Στο Γιασεμί θα βρείτε χειροποίητες λιχουδιές, φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι, σε ένα μενού που ανανεώνεται συνεχώς.

Ένας εξωτερικός χώρος που θυμίζει νησί

Τους καλοκαιρινούς μήνες το αγαπάμε ακόμα περισσότερο, καθώς μας προσφέρει την πιο εντυπωσιακή, γεμάτη χρώματα και αρώματα αυλή. Τραπεζάκια με ξύλινες καρέκλες, λουλούδια παντού, φωτάκια, συζητήσεις μέχρι το πρωί. Το σκηνικό αυτό μας μεταφέρει στην αυλή κάποιου καταγάλανου νησιού και έχουμε την αίσθηση ότι βρισκόμαστε σε μόνιμες διακοπές.

Μη χάσετε τις ρεμπέτικες βραδιές που διοργανώνουν, καθώς και πολλές ακόμα ιδιαίτερες βραδιές, για τις οποίες μπορείτε να ενημερώνεστε και από τα social media τους.

Μέσα στο αστικό περιβάλλον και τη βαβούρα, στην οδό Τσόπελα 4, το Γιασεμί έρχεται για να καθιερωθεί στις ήσυχες εξόδους, όπου ζητάμε κάτι γραφικό, αλλά και ευχάριστο για να μοιραστούμε ιδιαίτερες στιγμές.

Περιοχή 
Κέντρο

Διεύθυνση 
Υπολοχαγού Ευσταθίου Τσόπελα 4

Τηλέφωνο
2315316300