Το νησάκι του Διαπόρου με τα μονίμως ζεστά, διάφανα, τιρκουάζ νερά βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη Βουρβουρού στη Σιθωνία, το 2ο πόδι της Χαλκιδικής. Ο κόλπος είναι αρκετά βαθύς για να πάει ο επισκέπτης με σκάφος και το τοπίο είναι απλά εξωπραγματικό!

Η ομάδα του Get Wet δραστηριοπποιείται στον τομέα του τουρισμού και των σκαφών αναψυχής περισσότερα από 30 χρόνια. Η φιλοσοφία τους είναι να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες. Εξασφαλίζει για εσάς πλήρως εξοπλισμένα και ετοιμοπαράδοτα σκάφη και φροντίζουν τη παραμικρή λεπτομέρεια προκειμένου οι διακοπές σας, να σας μείνουν αξέχαστες.

Για όλους εσάς που θέλετε να απολαύσετε τα σμαραγδένια νερά της Βουρβουρούς, να έρθετε σε άμεση επαφή με τη θάλασσα, να ανακαλύψετε τη δική σας ερημική παραλία, να διασκεδάσετε με τη παρέα ή την οικογένεια σας, να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία οδήγησης σκάφους χωρίς δίπλωμα, η Get Wet, είναι η καλύτερη επιλογή.

Γύρω από τον Διάπορο βρίσκονται πολλά ακόμα μικρότερα νησάκια, διάσπαρτα στα νερά του κόλπου της Βουρβουρούς, όπως το Αμπελίτσι, η Καλόγρια, το Περιστέρι, ο Άγιος Ισίδωρος και το Πρασονήσι. Τα νησιά αυτά έχουν απίστευτη εξωτική ομορφιά, κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά και θυμίζουν τα χρώματα της Καραϊβικής.

Η Get Wet διαθέτει 20 σκάφη και διοργανώνει μοναδικά sunset tours αλλά και Bachelor & Wedding party. Μπορείτε να δείτε ολόκληρο τον στόλο ΕΔΩ

Get Wet | Πολυμέσα

Facebook: Get Wet Boat Rental
Instagram: getwetboatrentals
Website: getwet.gr

Περιοχή
Βουρβουρού Χαλκιδικής
Τ. 6986618081 / 23750 91250