Φέτος το καλοκαίρι σου θα έχει κάθε μέρα θάλασσα! Με τα καθημερινά συνεχή δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Περαία και Νέους Επιβάτες από νωρίς το πρωί, μέχρι το βράδυ και με διαδρομή που διαρκεί μόλις 50 λεπτά, η κάθε μέρα θα είναι εκδρομή.

 

Το ΚARAVAKI Κωσταντής είναι πλήρως ανακαινισμένο και διαθέτει εσωτερικό σαλόνι με άνετα καθίσματα, κλιματισμό και τηλεοράσεις. Στο σαλόνι του προσφέρονται καφέδες, αλκοόλ, κρύα και ζεστά σνακ από το μπαρ. Για τα παιδιά, έχει προβλεφθεί ειδική αίθουσα, όπου προβάλλονται κινούμενα σχέδια, ενώ υπάρχει και ειδικός χώρος θηλασμού.

Το KARAVAKI Άγιος Γεώργιος διαθέτει αυτόματα μηχανήματα ώστε να μπορείτε να απολαύσετε στο άνετο σαλόνι του κατά τη διάρκεια της διαδρομής ένα καφέ, ένα αναψυκτικό ή ένα σνακ.

Όλα τα KARAVAKIA παρέχουν τουαλέτες και επιτρέπονται τα ποδήλατα και τα κατοικίδια (με λουρί).

Προορισμοί

ΠΕΡΑΙΑ
Η Περαία αποτελεί επιλογή μόνιμης κατοικίας πολλών Θεσσαλονικέων, γιατί έχει το πλεονέκτημα να είναι μία μικρή παραθαλάσσια πόλη, με βραβευμένα με Γαλάζια Σημαία πεντακάθαρα νερά, αλλά, ταυτόχρονα πολύ κοντά σε μία μεγαλούπολη, όπως είναι η Θεσσαλονίκη. Σημείο αναφοράς είναι ο μεγάλος της πεζόδρομος με τις ψαροταβέρνες πάνω στην αμμουδιά με μία τεράστια ποικιλία φρέσκων ψαριών απευθείας από τα νερά της Χαλκιδικής.

N. ΕΠΙΒΑΤΕΣ
Οι Νέοι Επιβάτες, γνωστοί και ως Μπαξές και Μπαξέ Τσιφλίκ, αποτελούν από το 1928 τόπο έλξης και θερινής παραθέρισης των Θεσσαλονικέων, λόγω και της τακτικής επικοινωνίας με καραβάκια. Τα πρωινά τους τα περνούσαν στη θάλασσα και τα βράδια διασκέδαζαν στις παραθαλάσσιες ταβέρνες.

Η Γαλάζια Σημαία και τα αναρίθμητα τραπεζάκια μπροστά στο κύμα αποδεικνύουν ότι η παράδοση… συνεχίζεται!

 

Δρομολόγια:
9:30 από Νέους Επιβάτες, Περαία
11:00 από Θεσσαλονίκη (Α΄ προβλήτα, Λευκός Πύργος)
12:30 Ν.Επιβάτες, Περαία
14:00 από Θεσσαλονίκη (Α΄ προβλήτα, Λευκός Πύργος)
15:00 Ν.Επιβάτες, Περαία
17:00 από Θεσσαλονίκη (Α΄ προβλήτα, Λευκός Πύργος)
18:00 Ν.Επιβάτες, Περαία
19:30 από Θεσσαλονίκη (Α΄ προβλήτα, Λευκός Πύργος)
20:30 Ν.Επιβάτες, Περαία
21:30 από Θεσσαλονίκη (Α΄ προβλήτα, Λευκός Πύργος)

Αλλαγή δρομολογίων λόγω τεχνικών προβλημάτων

Στις 29 Ιουνίου, τα «Καραβάκια» ανακοίνωσαν αλλαγές στο πρόγραμμα των δρομολογίων και θα ισχύσουν μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσης.

Δείτε αυτά που ισχύουν:

 

Τιμή εισιτηρίου
Aνά διαδρομή: 3,50€
Μειωμένο εισιτήριο: 2,50€

 

Σε περίπτωση αλλαγής δρομολογίων θα γίνονται ανακοινώσεις εδώ

 

Kωσταντής
+30 6945 971857
[email protected]

Άγιος Γεώργιος
+30 6974 800022
[email protected]

www.karavakia.com