Η Νεολαία Αγίου Αντωνίου Θεσσαλονίκης παρουσιάζει το 3ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου – Νύχτες Σινεμά 2022, την Κυριακή 28 και τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022, στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου.

Μία εναλλακτική πρόταση διασκέδασης, μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία με αγαπημένες ταινίες, διοργανώνει και φέτος για τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες του χωριού.

Το Σινεμά πάει Χωριό.

Ένας εναλλακτικός και αφοπλιστικά όμορφος τρόπος να βλέπεις ταινίες και ταυτόχρονα να αντικρίζεις το χωριό όπως δεν το φανταζόσουν ποτέ.

Το θερινό Σινεμά στον Άγιο Αντώνιο, διεξάγεται στην καταπράσινη αυλή του σχολείου του χωριού. Μετατρέπεται μία αυλή και ένα σχολείο σε χώρο πολιτισμού και θεάματος. Ένα θερινό σινεμά. Ένα φεστιβάλ για όλους. Ένα μπαράκι. Πολλά χαμόγελα.

Οι προβολές θερινού σινεμά αποτελούν μέρος των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων της νεολαίας Αγίου Αντωνίου, που διοργανώνονται και φέτος και διαρκούν από τον Αύγουστο έως και τον Οκτώβριο.

Καλοκαίρι ξανά στον Άγιο Αντώνιο, στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου, γεμάτη με Πολιτισμό, Τέχνη & Παιχνίδι. Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι της Νεολαίας Αγίου Αντωνίου έρχεται ξανά να αγκαλιάσει θερμά το κοινό του και να δώσει την ευκαιρία σε κατοίκους και επισκέπτες να απολαύσουν την ζωή του χωριού με Φεστιβάλ, Σινεμά, Παράδοση, Μουσική, Παιχνίδι, Θέατρο, Βιβλίο και πολλά ακόμα.

Το 3o Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου – Νύχτες Σινεμά 2022 στον Άγιο Αντώνιο έρχεται με ενθουσιασμό, αισιοδοξία με την υποστήριξη του Δήμου Θέρμης, της ΔΕΠΠΑΘ & της Κοινότητας Αγίου Αντωνίου.

Προβολές 

28/8 Σμύρνη μου αγαπημένη στις 21:00
29/8 Κρουέλα στις 21:00

Πληροφορίες

Άγιος Αντώνιος- Αυλή Δημοτικού Σχολείου
Δήμος Θέρμης, Θεσσαλονίκη
τηλ.2396041511