Το φεστιβάλ Πόζαρ φιλοξενεί κάθε χρόνο, μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής κάνοντας τις νύχτες του καλοκαιριού ξεχωριστές με αξέχαστες εμπειρίες.

Στα Λουτρά Πόζαρ, στη δυτική πινέζα του χάρτη, η μουσική γίνεται ένα με το περιβάλλον και όσοι τυχεροί βρεθούν εκεί θα ζήσουν το απόλυτο μουσικό τριήμερο.
Και τα καλύτερα έρχονται!

Ποιους καλλιτέχνες θα ακούσουμε φέτος στο φεστιβάλ Πόζαρ 2023:

Τρεις ημέρες γεμάτες ενέργεια, χαμόγελα, μουσική και αξέχαστες εμπειρίες στα Λουτρά Πόζαρ στην Αριδαία, στο μαγικό καταπράσινο φαράγγι- εκεί που όσοι έχουμε βρεθεί έστω και μια φορά θέλουμε πάντα να επιστρέψουμε!

Μέρα 1η:

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Γιάννης Χαρούλης είναι η καλύτερη έναρξη για το υπέροχο αυτό τριήμερο!

Από τη μία ο Αλκίνοος ετοιμάζει για όλους εμάς μια ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας, μια ολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής που όλοι χρειαζόμαστε, και από την άλλη ο Γιάννης που πάντα μαζί με τη μοναδικά δεμένη μπάντα του, ισορροπεί ανάμεσα στην παράδοση, στη ροκιά και την έμπνευση της στιγμής!

Μέρα 2η:

Οι Χατζηφραγκέτα ανεβαίνουν στη σκηνή για να μας παρουσιάσουν με τον δικό τους μοναδικό και αυθεντικό τρόπο παλιά και νέα τραγούδια!

Και έπειτα ο μοναδικός Σωκράτης Μάλαμας και μια μεγάλη νοητή αγκαλιά με μουσικές για ξωτικά και νεράιδες, γελωτοποιούς και μάγους. Κάθε του συναυλία εξελίσσεται σε μία πολύωρη μυσταγωγία!

Μέρα 3η:

Ανοίγουν οι VIC– η, χωρίς αμφιβολία, πιο πολυσυζητημένη μπάντα της εγχώριας σκηνής!

Κλείσιμο με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, που ειδικά φέτος, οι εμφανίσεις του δεν χάνονται! 50 χρόνια κλείνει φέτος ο Βασίλης στην ελληνική δισκογραφία και τα γιορτάζει μαζί μας, όπως αυτός ξέρει καλύτερα!

Αξίζει να κάνουμε μια μικρή αναφορά στα ονόματα που πλαισίωσαν το Φεστιβάλ Πόζαρ τα προηγούμενα χρόνια, μεταξύ των οποίων και ο αξέχαστος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Ο αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Ελεονώρα Ζουγανέλη ήταν εκεί, ακόμη ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Πάολα, έχουν δώσει όλοι το παρόν σε ένα πάρτι που κρατάει κάθε χρόνο για τρία βράδια μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον.

Μακριά από τη ζέστη και τις υψηλές θερμοκρασίες της πόλης, μέσα σε ένα φυσικό τοπίο που κόβει την ανάσα, για να περάσουμε ένα τριήμερο γεμάτο μελωδίες, χαμόγελα, camping και απίστευτη ενέργεια που θα αντλήσουμε από τις πηγές και τον καταρράκτη του θερμοποτάμου!

Πληροφορίες 

Τιμές εισιτηρίων: Τριημέρου 40€ -Ημερήσιο προπώληση 17€, στο ταμείο 20€ – Εισιτήριο Σκηνής: (2 έως 4 άτομα)5€ / Προπώληση: Viva