Το πρώτο κουδούνι χτύπησε και οι μαθητές με τους εκπαιδευτικούς όλων των σχολικών βαθμίδων ήταν από το πρωί στις θέσεις τους για τον καθιερωμένο αγιασμό. Τα εξήντα σχολεία της Καλαμαριάς ήταν καθόλα έτοιμα, προκειμένου να ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά, χωρίς προβλήματα και ελλείψεις.

Στο πλευρό μαθητών και εκπαιδευτικών ήταν από το πρωί ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, ο οποίος επισκέφτηκε πολλά σχολεία της πόλης.

«Στο δήμο Καλαμαριάς δουλέψαμε το καλοκαίρι, ώστε να είναι όλα έτοιμα για το πρώτο κουδούνι. Καθαρές αίθουσες, καθαρές αυλές και τα βιβλία έτοιμα να παραδοθούν.  Αυτό το διάστημα, έγιναν σημαντικά έργα σε σχολεία του δήμου μας. Το 18ο Δημοτικό υποδέχτηκε τους μικρούς μαθητές με νέα αυλή, στο 4ο Δημοτικό ανακαινίστηκαν τα wc, όπως και στο 6ο Δημοτικό, στο 23ο Δημοτικό κατασκευάστηκαν πεζοδρόμια και υπερυψωμένες διαβάσεις, ενώ σε όλα τα σχολεία υπάρχουν πλέον ράμπες ΑμεΑ» τόνισε ο κ. Δαρδαμανέλης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά, με υγεία. Συμβούλεψε τους μαθητές, να είναι συγκεντρωμένοι στους στόχους τους και τους ζήτησε να προσέχουν, όσο μπορούν, τα σχολεία τους.

kalamaria_agiasmos_sxoleia_2.jpeg

kalamaria_agiasmos_sxoleia_3.jpeg