Το Εστιατόριο Μουστάκας έχει μία ιστορία που ξεκινάει το 1969 και συνεχίζεται στον χώρο που βρίσκεται σήμερα από το 1980. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί όλη τη διάρκεια του χρόνου (από Οκτώβριο έως Απρίλιο μόνο τα Σαββατοκύριακα) και μπορεί να σας προσφέρει νόστιμες στιγμές όποια κι αν είναι η διάθεσή σας στο φαγητό.

Στα 50μ. από τη θάλασσα, ετοιμάζει καθημερινά με φρέσκα υλικά της περιοχής πιάτα της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Μαγειρευτό φαγητό, όπως λαδερά, μουσακάς, γεμιστά, παστίτσιο, γεύσεις οικείες και αγαπημένες αλλά και ψάρια, θαλασσινά και κρεατικά της ώρας. Όλα είναι χειροποίητα και ετοιμάζονται καθημερινά με την ίδια φροντίδα, όπως αν ετοιμαζόταν για ένα οικογενειακό τραπέζι.

Θα σας σερβίρουν στον άνετο εξωτερικό χώρο ή στο κλιματιζόμενο σαλόνι φρέσκο ψάρι και θαλασσινά επιλεγμένα με την εμπειρία τόσων ετών ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι. Και η επιλογή των κρεάτων γίνεται από παραγωγούς της περιοχής, οπότε η ποιότητα και αυτών των πιάτων είναι εξασφαλισμένη. Όποια, λοιπόν, κι αν είναι η διάθεση και οι γευστικές προτιμήσεις μιας παρέας ή μιας οικογένειας, στο Εστιατόριο Μουστάκας, όλοι θα ευχαριστηθούν νόστιμο φαγητό σε φιλική ατμόσφαιρα.

Η πρόσβαση από και προς τη θάλασσα και τον κεντρικό δρόμο είναι άμεση ενώ υπάρχει και διαθέσιμο parking. Αυτό σημαίνει ότι εσείς δεν έχετε παρά να ασχοληθείτε με την απόλαυση του φαγητού.

Μια πρόταση που ταιριάζει με την καλοκαιρινή διάθεση, συνδυάζεται άψογα με τις διακοπές αλλά και τις μικρές εξορμήσεις στη Χαλκιδική, που δεν είναι ολοκληρωμένες αν το φαγητό δεν είναι νόστιμο.

Ανοιχτά
13:00 – 02:00

Διεύθυνση
Πολύχρονο, Κασσάνδρα, Χαλκιδική
Τ: 2374051155