Νέες πρόδρομες εργασίες για το Fly Over στον Περιφερειακό ανακοινώθηκαν για την επόμενη εβδομάδα με παράλληλη ανακοίνωση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από την Τροχαία.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι από την Τρίτη (06/06/2023) έως την Πέμπτη (08/06/2023) κατά τις ώρες 21:00 έως 06:00 έκαστης ημέρας, θα διενεργηθούν Ερευνητικές Γεωτρήσεις (εκτός οδοστρώματος) στην περιοχή της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης (ρεύμα προς Δυτικά), στο ύψος πριν τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ6 Νεάπολης (ένα σημείο) και στο ύψος του Κλάδου εξόδου προς Τούμπα – Τριανδρία (δύο σημεία).

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακόπτεται κάθε φορά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, στο ύψος πριν τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ6 (Νεάπολης) και στο ύψος του Κλάδου εξόδου προς Τούμπα – Τριανδρία.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά θα διεξάγεται κάθε φορά από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.