Φέτος για 7η χρονιά, την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων εορτών,ο Δήμος Τρικκαίων,η e-Trikala A.E.,ο Αι Βασίλης και τα ξωτικά του ετοιμάζουν το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών και γλυκισμάτων,στην πανέμορφη πόλη των Τρικάλων. Εδώ θα ετοιμαστούν όλα τα δώρα που θα μοιράσει και φέτος ο Αι Βασίλης και τα ξωτικά του…

Επέλεξαν ένα μαγικό τόπο…τον παλιό Μύλο Ματσόπουλου, ο οποίος πλέον λειτουργεί και ως μουσείο, δημιούργησαν ένα υπέροχο χωριό, ζεστό και φιλόξενο, και το μεταμόρφωσαν σε ένα παραμυθένιο «Μύλο των Ξωτικών»!!
Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών… Μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε ένα κόσμο παραμυθένιο και μαγικό! 

Παραμύθια στο Μύλο των Ξωτικών

Από την επομένη των Χριστουγέννων και για πέντε συνεχόμενες ημέρες, τα απογεύματα, θα ακούγονται από νέους και παλιούς αφηγητές παραμύθια λαϊκά!

Ιστορίες που από στόμα σε αυτί κι από αυτί σε στόμα θα φτάσουν εκείνες τις ημέρες και σ’ εμάς.  Ιστορίες με σπαθιά αλλά και μ’ αερικά, ιστορίες με παλικαριές αλλά και με πονηριές, ιστορίες με κλάματα και γέλια ιστορίες μαγικές μα και αρκετά σοφές…

Ελάτε να ταξιδέψουμε σε κόσμους μαγικούς με παραμύθια απ’όλο το κόσμο, μέσα στη παγωμένη και πάντα εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων στο Μύλο των Ξωτικών!

 

Πρόγραμμα Αφηγήσεων

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017:
Αφήγηση: Μαρία Κατσανούλη, Μουσική: Ελμίνα Ροδίτη
«Της Βελανιδιάς τα παραμύθια»

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017:
Αφήγηση: Μαρία Παπανικολάου
«Η Χρυσομηλιά και τα τρία αδέρφια και άλλα παραμύθια»

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017:
Αφήγηση: Νάγια Οικονομοποπούλου,
«Μ’ ένα ροβίθι μποναμά κι ένα κουκί ρεγάλο»

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017:
Αφήγηση: Λίλη Λαμπρέλλη,  Μουσική: Γιάννης Ψαριώτης
«Παραμύθια φωτός για τις πιο μεγάλες νύχτες του χρόνου»

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017:
Αφήγηση: Στέλιος Πελασγός
«Τα παιδιά που γίναν πουλιά»

 

info
Λειτουργία: Από 1 Δεκεμβρίου 2017 έως και 7 Ιανουαρίου 2018, καθημερινά από 10πμ έως 10μμ!
Μύλος των Ξωτικών, Τρίκαλα, Πάρκο Ματσόπουλου
Αφηγήσεις Παραμυθιών: 26-30 Δεκεμβρίου στις 5.30 μ.μ.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24310 38890
milosxotikon.gr

από έως
Δραστηριότητες Δραστηριότητες