H Παγκόσμια Ημέρα Βιώσιμης Γαστρονομίας πλησιάζει και το Φεστιβάλ Μπλε Καβουριού επιστρέφει.

Στις 18 Ιουνίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Βιώσιμης Γαστρονομίας και γεμίζουμε τη μεγαλύτερη κατσαρόλα της Ελλάδας με Μπλε Καβούρια, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Σωματείο street foods in Greece και το τμήμα τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Μας μαγειρεύουν οι chefs Jonathan The Cook και Βασίλης Πανταζής και μας ανεβάζει με τη μουσική του o Plus Radio 102,6!
3 food trucks περιμένουν να σας κεράσουν στις 18 Ιουνίου από τις 17:00 έως τις 23:00 δίπλα στις «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου.
Το Φεστιβάλ Μπλε Καβουριού πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Το πρόγραμμα υλοποιείται από την iSea, με τη συνεργασία τoυ Πανεπιστήμιο Πατρών University of Patras, του University of Plymouth και την υποστήριξη και συνεργασία του Blue Marine Foundation.
Βρείτε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ: https://bit.ly/3Hs1dtv
Δράσεις