Το 30ο Φεστιβάλ Κασσάνδρας διεξάγεται, όπως κάθε χρόνο, στο Αμφιθέατρο Σίβηρης από την Παρασκευή 15 Ιουλίου έως την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό της Χαλκιδικής, προσφέροντας βραδιές πολιτισμού και ψυχαγωγίας, με συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους.

Οι ζεστές νύχτες του καλοκαιριού θα είναι πιο δροσερές χάρη στις θεατρικές παραστάσεις και τις συναυλίες που διοργανώνει ο Δήμος Κασσάνδρας, στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο στο παράκτιο χωριό της Σίβηρης.

Ήδη ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα φιλοξενήσει το στολίδι της Σίβηρης, το οποίο περιλαμβάνει την παρουσία γνωστών δημιουργών και καλλιτεχνών, οι οποίοι με χαρά δίνουν το παρόν στον εορταστικό αυτό πολιτιστικό θεσμό.

Η πρεμιέρα του Φεστιβάλ γίνεται εθιμοτυπικά στα μέσα Ιούλιου και ολοκληρώνεται τον Αύγουστοστο Ανοιχτό Αμφιθέατρο Σίβηρης, το οποίο έχει χωρητικότητα 3.500 θέσεων. Εκεί έχουν φιλοξενηθεί αγαπημένοι Έλληνες δημιουργοί και καλλιτέχνες, θίασοι του θεατρικού στερεώματος, θίασοι του Εθνικού αλλά και του Κρατικού θεάτρου, ενώ το Φεστιβάλ Κασσάνδρας το έχουν τιμήσει με την συμμετοχή τους, και καλλιτέχνες διεθνούς φήμης!

Το Φεστιβάλ Κασσάνδρας παραμένει ενεργό, ουσιαστικά για 30η χρονιά, προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες. Κρατώντας τις αποστάσεις και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, ερχόμαστε κοντά μέσα από τον πολιτισμό.

Το Φεστιβάλ Κασσάνδρας διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κασσάνδρας Κ.Ε.ΔΗ.Κ. και φέτος συμπλήρωσε 30 χρόνια ζωής και προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2022 στον πίνακα που ακολουθεί.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Κ.Ε.ΔΗ.Κ. – Δήμος Κασσάνδρας
Καλλιθέα 630 77, Χαλκιδική
τηλ: +30 23740 20064
email: [email protected]