Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος είναι μια μεγάλη γιορτή του σινεμά. Κάθε άνοιξη, δίνει σταθερά ραντεβού με το κοινό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Κάθε χρόνο, το Φεστιβάλ προσκαλεί καλλιτέχνες να έρθουν να παρουσιάσουν τις ταινίες τους και να συζητήσουν με το κοινό. Σινεφίλ, γαλλόφωνοι και γαλλόφιλοι, και όχι μόνο, το Φεστιβάλ τους σαγηνεύει όλους με τη λαμπερή του γοητεία και την φιλική του ατμόσφαιρα: πρεμιέρες, συναντήσεις με ηθοποιούς και σκηνοθέτες, master-class και προγράμματα για τους μικρούς μας φίλους.

Πραγματικό σημείο επαφής μεταξύ της Γαλλίας και της Ελλάδας, το Φεστιβάλ γιορτάζει την ελληνογαλλική φιλία, με την διεθνή του επιτροπή, το τρέιλερ που υπογράφει ένα ανερχόμενο αστέρι του ελληνικού κινηματογράφου και τους γαλλόφωνους σταρ απ’όλο το κόσμο.

Ανακαλύψτε το πρόγραμμα του 24ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου, που επιστρέφει 2 με 10 Απριλίου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Χανιά, Καβάλα και Καστοριά!
Το πρόγραμμα, με 46 μεγάλου μήκους ταινίες, και 11 μικρού μήκους ταινίες, παρουσιάζεται σε 6 ενότητες και δίνει στο κοινό την ευκαιρία να ανακαλύψει ταινίες σε αβάν πρεμιέρ, αποκλειστικές προβολές, συναντήσεις με συντελεστές και παράλληλες εκδηλώσεις.
Πώληση εισιτηρίων στην Αθήνα: από 23 Μαρτίου 2024
ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: festivalfilmfrancophone.gr 

Ραντεβού στο festivalfilmfrancophone.gr!