Ο Επαγγελματικός Εμπορικός Σύλλογος Θερμαϊκού σας προσκαλεί στην 3η Λευκή Νύχτα που διοργανώνει το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης στις 18:00. Μια σειρά εκδηλώσεων για να γιορτάσουμε και να διασκεδάσουμε κάνοντας ταυτόχρονα τις αγορές μας από την τοπική αγορά με πολλές εκπτώσεις, δώρα και μοναδικές προσφορές και ωράριο για εκείνη τη βραδιά 18:00-23:00!

Θα υπάρχουν στημένες εξέδρες όπου θα έχουν το δικό τους αυτόνομο πρόγραμμα. Στο κέντρο της Περαίας Ξυλοπόδαροι, Ξωτικά, Τυμπανιστές, Ανιματέρ και η μπάντα του Δήμου θα περιφέρεται σε όλα τα εμπορικά καταστήματα και σε όλους τους κεντρικούς δρόμους, σκορπώντας κέφι και δημιουργώντας μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη γιορτινή ατμόσφαιρα με τη μουσική τους και τις μελωδίες τους.

Πολιτιστικοί σύλλογοι, σχολές χορού, ΚΔΑΠ με διάφορες δραστηριότητες, χορευτικά, face painting, κατασκευή στολιδιών, δώρα από τον Αη Βασίλη και πολλά ακόμη θα γεμίσουν την Λευκή Νύχτα και θα χαρίσουν στιγμές χαράς και ευτυχίας σε όλους μας!

Μουσικές μπάντες και DJ θα δημιουργήσουν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα!

Θα είναι μια Φωτεινή Λευκή Νύχτα όπου θα μπορούμε να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε, να δοκιμάσουμε εδέσματα που θα προσφέρονται στο πλαίσιο της εκδήλωσης, κάνοντας ταυτόχρονα τα ψώνια μας από τα τοπικά καταστήματα μέσα σε μια άκρως Χριστουγεννιάτικη γιορτινή ατμόσφαιρα.

#CHRISTMAS IN THE CITY_ Δράσεις