Το Canteen Festival επιστρέφει στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης έναν χρόνο μετά την πρώτη του επιτυχημένη διοργάνωση.

Μετά από σειρά Φεστιβάλ Καντίνας σε πόλεις της Ελλάδας, η σεζόν ολοκληρώνεται με μία τεράστια γιορτή στο σημείο όπου πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση.

Το Φεστιβάλ θα λάβει χώρα και πάλι στο Πρώην Στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου Αμπελοκήπων – Μενεμένης με διάρκεια εννέα ολόκληρες ημέρες και συγκεκριμένα 22 με 30 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Κοινωνία & Πολιτισμός» με τον διακριτικό τίτλο «Thessaloniki Brand» διοργανώνει εδώ και έναν χρόνο το Φεστιβάλ Καντίνας – Canteen Festival και δε σταματά να σημειώνει επιτυχίες. Μετά από σειρά άκρως επιτυχημένων Φεστιβάλ Καντίνας σε πόλεις της Ελλάδας, η σεζόν ολοκληρώνεται με μία τεράστια γιορτή στο σημείο όπου πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση. Το Φεστιβάλ Καντίνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές τον Σεπτέμβριο του 2022 στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης και έκτοτε διέγραψε μια λαμπρά πορεία γεμάτη πρόοδο, αγαστές συνεργασίες, επικερδείς συμμετοχές και στιγμές αληθινής διασκέδασης. Η Thessaloniki Brand κάνει μια παύση δροσιάς για καλοκαιρινές διακοπές και επιστρέφει ξανά στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, πιο αναβαθμισμένα και πιο δυναμικά από ποτέ. Το Φεστιβάλ θα λάβει χώρα και πάλι στο Πρώην Στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου Αμπελοκήπων – Μενεμένης με διάρκεια 9 ολόκληρες ημέρες 22/9 – 30/9.

Το Φεστιβάλ Καντίνας – Canteen Festival είναι πλέον ένα  θεσμοθετημένο γεγονός, ένα ισχυρό, πανελλαδικά αναγνωρισμένο brand name.  Δεκάδες καντίνες, εκατοντάδες δρώμενα και χιλιάδες επισκέπτες συμμετείχαν και έθεσαν τα θεμέλια για μια συνέχεια γεμάτη εκπλήξεις.  Οι προτάσεις για νέους προορισμούς ήταν δίχως υπερβολή αμέτρητες. Η Thessaloniki Brand δεσμεύεται να ανανεώσει το ραντεβού της για το έτος 2024 και να προσθέσεις και άλλες πόλεις στο φαντασμαγορικό ταξίδι του Φεστιβάλ Καντίνας, το οποίο πάντα, πάνω και πέρα απ΄όλα έχει φιλανθρωπική διάσταση, καθώς τα έσοδα διατίθενται στην πανελλήνια κοινωνική δράση ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το φεστιβάλ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://thessaloniki-brand.gr.

Η Thessaloniki Brand ιδρύθηκε το 2016 ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου. Είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση (Α.Μ.Κ.Ε.), εγγεγραμμένη στο Μητρώο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και σε άλλα μητρώα κρατικών φορέων. Η δράση της επεκτείνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό. Το πεδίο δραστηριοτήτων της περιλαμβάνει δημόσιες σχέσεις, οργάνωση και δημιουργία εκδηλώσεων, συνεδρίων και φεστιβάλ, παραγωγή μουσικών, θεατρικών και τηλεοπτικών παραγωγών, management καλλιτεχνών και δημοσίων προσώπων εν γένει. Σε αδρές γραμμές συμβάλλει στην τουριστική προβολή και ανάπτυξη Δήμων και Περιφερειών».

από έως
Δράσεις