Η InCommOn φοράει τα γιορτινά της και σας προσκαλεί για δεύτερη χρονιά, στο διήμερο Xmas Pop-up Market δημιουργιών και ιδεών του Κύκλου· ένα pop up market λίγο διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει!
Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, από τις 11.30 μέχρι τις 19.30 σας περιμένουμε στον στολισμένο Κύκλο, Αγίας Σοφίας 105, απέναντι από την Πλατεία Κουλέ Καφέ στην Άνω Πόλη! Ελάτε να στηρίξουμε εγχειρήματα και επιχειρήσεις της πόλης μας, να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε τις γιορτινές μας αγορές και να πιούμε ζεστό κρασί και τσάι με βότανα!
Ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο bazaar, που μας προσφέρει ενδιαφέρουσες επιλογές με βασικές τους αξίες τη βιωσιμότητα, την κυκλικότητα, την αλληλεγγύη και τη δημιουργία μέσω καλών και ηθικών πρακτικών – από eco friendly ημερολόγια, περιοδικά και φυσικά καλλυντικά μέχρι καλλιτεχνικές δημιουργίες από ανακυκλώσιμα υλικά, βινύλια, βιβλία και ρούχα από δεύτερο χέρι αλλά και προϊόντα ελληνικής παραγωγής από οργανικό βαμβάκι – για να δούμε τα χριστουγεννιάτικα δώρα μας με άλλο μάτι.
Μαζί μας θα είναι οι:
ΑΡΓΩ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Ένταξης
Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας
ΣΕ ΒΙΟΜΕ
Φυσικά Όνειρα – ΚοινΣΕπ Ένταξης ΑΜΕΑ
Cirkel
COSMUS DIY
NAOMI Workshop Thessaloniki
Oratia
Orbers Vinyl
Pat kiout productions
Wasteless Design
Yaya
Yoke The Brand
info
Xmas Pop-Up Market | Άνω Πόλη
Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Δεκεμβρίου | 11.30 – 19.30
Eργαστήριο «Κύκλος» της InCommOn
Αγίας Σοφίας 105 – Πλατεία Κουλέ Καφέ – Άνω Πόλη
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2316009518
Facebook event: Xmas Pop-Up Market
από έως
Δράσεις