Τα Παζάρια Μεταχειρισμένων στο Τακίμ, δεν είναι πλέον μόνο «παράδοση», αλλά ιδέα!
Δεν είναι μόνο οι πολύ χαμηλές τιμές (κυρίως 1-3-5€), δεν είναι μόνο η ποικιλία σε αντικείμενα (ρούχα, βιβλία, περιοδικά, κοσμήματα και διάφορα μπιχλιμπίδια), ούτε μόνο ο φιλόξενος χώρος του Τακίμ, το ζεστό κρασί και η χαλαρή μουσική.
Είναι η λογική της επαναχρησιμοποίησης, το ότι τα «άχρηστα» αντικείμενα κάποιου/ας, μετατρέπονται στο νέο μας αγαπημένο ρούχο, στο δωράκι για κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, το νέο βιβλίο που θα περιμένει καρτερικά να έρθει η ώρα του να διαβαστεί.

Πώς λειτουργεί

Από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια του παζαριού (btw και όλη τη χρονιά), συγκεντρώνονται στον χώρο του Τακίμ τα παλιά -αλλά σε καλή κατάσταση- αντικείμενα που δεν χρειάζεστε πια και θέλετε να χαρίσετε.
Οι υπεύθυνοι τα τακτοποιούν, τα «κοστολογούν» και ετοιμάζουν το Τακίμ για το Παζάρι.
Την Πέμπτη 15, Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Δεκέμβρη, λοιπόν, από τις 17:00 έως τις 22:00, το Τακίμ ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται όλους/ες όσους θέλουν να αγοράσουν δωράκια για τους ίδιους και τους δικούς τους σε πολύ καλές τιμές!
Όποιος και όποια έχει αντικείμενα που θέλει να μας δώσει ή θέλει περισσότερες πληροφορίες για το Παζάρι, μπορεί να περάσει από το Τακίμ (πρωί 10:00-14:00, απόγευμα μετά από συνεννόηση) είτε να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6973253558 για να κανονιστεί η παραλαβή.
Όλα τα έσοδα θα πάνε στον χώρο Τακίμ και στα έξοδα λειτουργίας του.
info
Πότε: Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο 15-17/12
Ώρες: 17:00-22:00
Πού: ΤΑΚΙΜ, Κατούνη 25, Άνω Λαδάδικα, 4ος όροφος
από έως
Δράσεις