Σε ένα πενθήμερο με γεύσεις, αρώματα και ήχους παράδοσης, μας προσκαλεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Νέοι Επιβάτες», δίνοντας την υπόσχεση για ένα μοναδικό ταξίδι στον χρόνο, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πολιτισμού, Λαογραφίας και Παράδοσης, «Επιβατιανά 2024» – Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Για 46η χρονιά ανοίγει η αυλαία του Διεθνούς Φεστιβάλ Πολιτισμού, Λαογραφίας και Παράδοσης του δήμου Θερμαϊκού «Επιβατιανά 2024» και από τις 11 μέχρι τις 15 Ιουλίου το πάρκο των Ν. Επιβατών θα γίνει κέντρο πολιτισμού και εκπαιδευτικών δράσεων με αποκορύφωμα τη μουσική βραδιά με τον Ματθαίο Τσαχουρίδη!

Οι πενθήμερες εκδηλώσεις που ξεκινούν κάθε βράδυ στις 20:30, τελούν υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού και Νεολαίας του δήμου Θερμαϊκού και αναμένεται να προσφέρουν ένα πολύχρωμο και δυναμικό θέαμα που θα μας ταξιδέψει στις παραδόσεις και την πολιτιστική κληρονομιά ολόκληρης της Ελλάδας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Φέτος, η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει με μια μουσική βραδιά. Έτσι, το Σάββατο 13/7 στο πάρκο των Ν. Επιβατών θα βρεθεί η Στέλλα Χαρινά και οι «Γυρολόγοι».

Την Κυριακή 14/7 έρχεται το πετυχημένο Θρακιώτικο γλέντι «Εβρίτικη Ζυγιά» που μικροί και μεγάλοι έχουν αγαπήσει.

Το πενθήμερο πολιτιστικό φεστιβάλ θα κλείσει την Δευτέρα 15/7 με τη μεγάλη συναυλία του Ματθαίου Τσαχουρίδη!

Το ethermaikos.gr είναι χορηγός επικοινωνίας.

Είσοδος ελεύθερη.

Πηγή: ethermaikos.gr