Το Helmos Mountain Festival μετά την πρώτη του διοργάνωση το περασμένο καλοκαίρι, επιστρέφει και φέτος στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων.

Το Helmos Mountain Festival τάραξε τα νερά στα συναυλιακά δρώμενα με 12.000 και πλέον άτομα να κατακλύζουν τις πλαγιές του Χελμού και την πόλη των Καλαβρύτων κάνοντάς το must θεσμό για το καλοκαίρι.

Φέτος, επιστρέφει στο βουνό το τετραήμερο 21, 22, 23 και 24 Ιουνίου 2024 (Αγίου Πνεύματος που συνδυάζεται με αργία) ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν τα πρώτα συγκροτήματα που θα συμμετέχουν. Αναμένονται και οι ανακοινώσεις για την διάθεση και προπώληση των εισιτηρίων.

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει και το φετινό line up ξεπερνά κάθε προσδοκία:

L’ENTOURLOUP • NOVEL 729
VILLAGERS OF IOANNINA CITY • ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ • ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΗΣ • ΟΡΕΣΤΗΣ ΝΤΑΝΤΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ • ΜΑΡΙΝΑ ΣΠΑΝΟΥ
ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ • ΓΙΩΡΓΟΣ & ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ
ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ • ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

Το δεύτερο Helmos Mountain Festival είναι προ των πυλών

Ραντεβού από τις 21 έως και τις 24 Ιουνίου για το 2ο Helmos Mountain Festival. Τέσσερις ημέρες γεμάτες δράση αλλά και χαλάρωση, στις πλαγιές ενός μαγικού βουνού, του Χελμού! Μέρες και νύχτες σε απόλυτη αρμονία με τη φύση, σ’ έναν τόπο σπάνιας ομορφιάς που ανήκει στο παγκόσμιο Γεωπάρκο Unesco Χελμού – Βουραϊκού.

Ο στόχος του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων να καταστεί ο Χελμός ένα βουνό για όλους, έγινε πέρυσι πραγματικότητα και απέδειξε πως φύση, αθλητισμός, δραστηριότητες αναψυχής, εκπαίδευση και μουσική αποτελούν την απόλυτη συνταγή …ευτυχίας. Φέτος λοιπόν, σε αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο και στη φύση και με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων σε συνεργασία με τη Novel Vox, σχεδίασαν ακόμα ένα υπέροχο φεστιβάλ.

Τι θα ζήσουμε φέτος στο Helmos Mountain Festival;

Αμέτρητες υπαίθριες δραστηριότητες, για όλες τις ηλικίες και κάθε διάθεση! Τοξοβολία, πεζοπορία, flying fox, yoga, orienteering, mountain bike, γνωριμία με την τοπική γαστρονομία, οινικά events, workshops, παιδικά εργαστήρια στη φύση, trail running για τους πιο… βουνίσιους, κινηματογραφικές προβολές και πολλά ακόμα.

Πληροφορίες για τους κατασκηνωτές:

Φέτος η κράτηση σκηνής είναι υποχρεωτική και θα γίνεται μέσω της πλατφόρμας πώλησης εισιτηρίων. Είναι απαραίτητο να γίνει κράτηση ανά σκηνή και να δηλώνεται και ο αριθμός ατόμων σε αυτή.

Κάθε σκηνή θα στήνεται στα οριοθετημένα σημεία, κατόπιν σχετικής υπόδειξης, και θα φέρει χαρακτηριστικό αυτοκόλλητο που θα δοθεί από τη διοργάνωση, με την επίδειξη της κράτησης.

Το φεστιβάλ διατηρεί το δικαίωμα να απομακρύνει τις σκηνές που δεν ακολουθούν τις οδηγίες των διοργανωτών.

Τα παραπάνω γίνονται με μοναδικό γνώμονα την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος του αγαπημένου μας Χελμού, που είναι μέρος του Παγκόσμιου Γεωπάρκου Unesco Χελμού – Βουραϊκού.

Ακολουθώντας τις οδηγίες των υπευθύνων του φεστιβάλ, μπορούμε όλοι να απολαύσουμε την παραμονή μας στο βουνό και να σεβαστούμε την φύση και το βουνό που μας φιλοξενεί!

Ο κάθε κατασκηνωτής οφείλει και φέρει την ευθύνη να ενημερώνεται και να ακολουθεί πιστά τις υποδείξεις της διοργάνωσης του φεστιβάλ.

Τέλος, για όσους/όσες προτιμούν να πάρουν εισιτήριο τώρα και να αποφασίσουν μετά για τη σκηνή, δίνεται η δυνατότητα κράτησης σε δεύτερη φάση – πάντα και μόνο μέσω της ίδιας πλατφόρμας.

Info

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται.

Τα εισιτήρια φέτος διατίθενται σε τρεις φάσεις.

Early Foxes 45€ – εξαντλήθηκαν
Προπώληση 55€ – για τους ψύχραιμους!
Last Call 65€ – για αυτούς που μας ζητάνε άλλο ένα τελευταίο…!

*Περιλαμβάνεται η πρόσβαση στο σύνολο των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν καθώς και των λοιπών εγκαταστάσεων του φεστιβάλ.
**Περιλαμβάνεται η χρήση των λεωφορείων για μετακινήσεις μεταξύ της περιοχής των Καλαβρύτων και του Χιονοδρομικού Κέντρου με συνεχή δρομολόγια.
***Δράσεις που παρέχονται από το φεστιβάλ, όπως για παράδειγμα τα workshops, ενδέχεται να χρειάζονται ξεχωριστές κρατήσεις θέσεων για τήρηση σειράς προτεραιότητας.
****Δεν περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε υπαίθριες δραστηριότητες, οι οποίες διατίθενται από συνεργάτες. Για κράτηση θέσεων θα πρέπει να έρθετε σε άμεση επικοινωνία με τους ίδιους.

Στοιχεία μπορείτε να βρείτε στο more.com