Η Α.Μ.Κ.Ε You in Europe σε συνεργασία με τον οργανισμό “Wild Carpathia” της Ρουμανίας, αναζητεί 2 δραστήρια άτομα 18-30 ετών για να εργαστούν εθελοντικά σε οργανισμούς που ασχολούνται με παιδιά στη γραφική Sighisoara της Ρουμανίας, από 1 Ιουνίου 2017 έως 15 Νοεμβρίου 22017, μέσω του προγράμματος European Voluntary Service.

Η δράση χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το πρόγραμμα Erasmus+ και στους εθελοντές καλύπτεται πλήρως η διαμονή, η διατροφή και τα αεροπορικά εισιτήρια καθώς και ένα χρηματικό ποσό κάθε μήνα για προσωπικά τους έξοδα.

Το πρόγραμμα Kinderland αφορά την ενασχόληση με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, στην γραφική πόλη Sighisoara. Σε συνεργασία με δασκάλους και εκπαιδευτικούς, οι εθελοντές θα στηρίξουν το τοπικό φεστιβάλ για παιδιά που διοργανώνεται κάθε χρόνο, θα ζωγραφίσουν τους τοίχους των σχολείων, θα λάβουν μέρος σε δράσεις δημιουργικής απασχόλησης και θα διοργανώσουν καμπάνιες fundraising για την ενίσχυση δομών που ασχολούνται με παιδιά.

Εάν είσαι 18-30 ετών και σε ενδιαφέρει να ζήσεις για 5μιση μήνες στη γραφική αυτή πόλη των Καρπαθίων μέσα από ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Εθελοντισμού που θα σε βοηθήσει στην απόκτηση δεξιοτήτων, στη διεύρυνση των οριζόντων σου αλλά και στην επαγγελματική σου εξέλιξη, μάθε περισσότερα και κάνε την αίτησή σου στο
wwwHYPERLINK «http://www.youineurope.gr/».HYPERLINK «http://www.youineurope.gr/»youineuropeHYPERLINK «http://www.youineurope.gr/».HYPERLINK «http://www.youineurope.gr/»gr και συγκεκριμένα στο παρακάτω link έως την Δευτέρα 15 Μαίου 2017 http://wp.me/p2dnIT-HR