Είναι πολυσυζητημένο new entry της Θεσσαλονίκη και όχι άδικα. Στο εμβληματικό κτίριο της Λεωφόρου Νίκης μας συστήνει ένα περιβάλλον, όπου το μάτι σου περιηγείται με μεγάλη περιέργεια ανάμεσα στα εντυπωσιακά έπιπλα, το επιβλητικό bar και τις διακοσμητικές λεπτομέρειες σε ύφος Art Nouveau και Rococo.

Four Seasons Bar: τι ακριβώς θα περιμένουμε;

Η έννοια του «four seasons bar» περιλαμβάνει τη μεταμόρφωση του χώρου ανάλογα με τις αλλαγές της εποχής ώστε η ατμόσφαιρα μέσα στην οποία μας υποδέχεται να είναι πάντα ξεχωριστή. Και μιλάμε για εκτενή μεταμόρφωση κάθε φορά, όχι κάποιες διακοσμητικές «πινελιές». Έτσι τώρα τα στοιχεία του φθινοπώρου είναι έντονα στον χώρο αλλά θα τα διαδεχθούν αργότερα εκείνα των Χριστουγέννων.

Το Ensayar μας υποδέχεται από το πρωί για καφέ και μας περιποιείται με σνακς ενώ και τις υπόλοιπες ώρες φροντίζει να μπορούμε άνετα να απολαύσουμε το κρασί μας από την ενημερωμένη wine list του ένα ελαφρύ cocktail ή το ποτό μας αργότερα. Σε όλα αυτά προσθέστε και το φαγητό για το οποίο έχει δημιουργηθεί ένα casual menu, ιδανικό για κάθε στιγμή.

Ένα menu που θα ξεχωρίσει

Ο βραβευμένος Chef Δημήτρης Παμπόρης επιμελήθηκε τον κατάλογο του φαγητού στο Ensayar-The Four Season Bar, συνθέτοντας ένα μενού μοντέρνας δημιουργικής κουζίνας με ταυτόχρονα fusion στοιχεία.

Και το βράδυ κάτι αλλάζει…

Οι μεταμορφώσεις του Ensayar δε σταματούν μόνο στον χώρο, τις βραδινές ώρες μετατρέπεται σε bar-club, κάποια από τα τραπέζια αντικαθιστούνται με stands και μας περιμένει για ποτό μέχρι αργά. Ο χώρος με τους καναπέδες στο βάθος μπορεί να μετατραπεί σε ένα υπέροχο prive για μεγάλες παρέες ή για όσους θέλουν να γιορτάσουν γενέθλια, γιορτή ή μια σημαντική στιγμή τους. Και στον όροφο, όμως, υπάρχουν αναπαυτικοί καναπέδες και ένα μεγάλο τραπέζι για να συγκεντρώσετε φίλους και να τους βλέπετε όλους από ψηλά.

Από τον καφέ μέχρι τα cocktails έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα των υλικών και αξίζει να εξερευνήσετε τον κατάλογό του. Το προσωπικό άλλωστε είναι ενημερωμένο και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει κάθε στιγμή με τον καλύτερο τρόπο. Οι bartenders έχουν επιμεληθεί, επίσης, μια λίστα από signature cocktails αλλά μπορούν να ετοιμάσουν κάτι κλασσικό ή κάτι ιδιαίτερο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Το Ensayar ήδη συζητιέται πολύ και είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα κρατήσει καιρό.

 

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Λεωφόρος Νίκης 63

Τηλέφωνο
6945192961