Το Hellenic Design Centre, μία πρωτοβουλία του ΚΕΠΑ, σε συνεργασία με το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Φορέων Design (BEDA) και το Δήμο Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν στις 7 Ιουνίου, το 3ο Διεθνές Συνέδριο InnovationID (Innovation Investing in Design).

Σε συνέχεια των επιτυχημένων Συνεδρίων InnovationID 2014 και InnovationID 2016, οι φορείς προώθησης του Design στη Θεσσαλονίκη επανέρχονται με τα νέα trends, εργαλεία, case studies και μεθόδους που προωθούν το Design-Driven Innovation.

Στόχος του Συνεδρίου InnovationID 2018, είναι η παρουσίαση παραδειγμάτων εφαρμογής του Design-Driven Innovation, τόσο στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, όσο και σε επίπεδο πολιτικής (Policy making).

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα και τους ομιλητές, δείτε εδώ.

Το Συνέδριο απευθύνεται στους επιχειρηματίες, στα στελέχη και στο προσωπικό όλων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στην εκπαιδευτική κοινότητα, σε φορείς επιχειρηματικότητας, στελέχη του δημοσίου τομέα, καθώς και σε οποιονδήποτε θέλει να γνωρίσει το Design.

Η φετινή διοργάνωση τελείται στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης του Bureau of European Design Associations (BEDA), η οποία θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αποτελώντας αναγνώριση των συνεχών προσπαθειών μας τα τελευταία χρόνια για την προώθηση του Design στη χώρα.

 

info

Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (Βασιλέως Γεωργίου 1)
Πέμπτη 7 Ιουνίου
Είσοδος Δωρεάν
Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η αγγλική
Θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης κατόπιν αιτήσεως
Κάντε κράτηση της θέσης σας στο Συνέδριο, ΕΔΩ

 

 

 

Δράσεις City Report