Το Anel Honey Park ανοίγει και πάλι τις πόρτες του.

Anel Honey Park, o απίθανος κόσμος της μέλισσας

Το Anel Honey Park είναι το πρώτο πάρκο μελισσοτουρισμού και μελισσοθεραπείας στην Ελλάδα. Οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν την ελληνική μελισσοκομική παράδοση με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες από την κυψέλη. Μπορούν να παρακολουθήσουν με ασφάλεια μέλισσες να εκτελούν τις εργασίες τους από κυψέλες παρατήρησης, να ανακαλύψουν τα μυστικά του πάρκου και να επισκεφθούν το σπίτι Μελισσοθεραπείας!

Στο κατάστημα δώρων, μπορούν να δοκιμάσουν και να αγοράσουν μοναδικά προϊόντα, όπως μέλι, πρόπολη, βασιλικό πολτό, βότανα, καλλυντικά και πολλά άλλα από τους μελισσοκόμους σε όλη την Ελλάδα!

«Ως τουριστικό αξιοθέατο της μελισσοκομίας, πιστοποιημένο κέντρο δια βίου μάθησης και κατάστημα μελισσοκομικών προϊόντων, το Anel Honey Park είναι ένα τμήμα της Anel η οποία, από το 1968, εξελίσσεται συνεχώς στον τομέα κατασκευής και εμπορίας εξοπλισμού για μελισσοκόμους. Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη μας οδήγησε στη δημιουργία ενός πάρκου με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα αειφορίας, προστασίας της φύσης και την ευημερίας του ανθρώπου. Το πάρκο βρίσκεται κοντά στη Θεσσαλονίκη στο δρόμο προς Χαλκιδική. Είμαστε μια ομάδα, καλά οργανωμένη σαν μελίσσι! Όλο το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένοι μελισσοκόμοι και επιστήμονες αγαπώντας την εργασία στη φύση. Στο πάρκο, ενήλικες και παιδιά να μάθουν για τη μέλισσα, την πρακτική μελισσοκομία και τα προϊόντα της μέλισσας. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μία διερευνητική εμπειρία και να ταξιδέψει ο επισκέπτης με όλες τις αισθήσεις του!»

Ελάτε εάν σας ενδιαφέρει κάτι από τα παρακάτω

Μελισσοτουρισμός, αγροτουρισμός, ιατρικός τουρισμός, οικοτουρισμός, γαστρονομικός τουρισμός, οικογενειακός τουρισμός, εκπαιδευτικός τουρισμός, τουρισμός πάρκων και μουσείων, city break, τουρισμός γκρουπ, πολιτιστικός τουρισμός, τουρισμός για τους ηλικιωμένους, τουρισμός πολυτελείας και ευεξίας.

Πληροφορίες

17ο χλμ Θεσσαλονίκης – Μουδανίων, Θέρμη

Τηλέφωνο: 2392 072786

Twitter: https://twitter.com/anelhoneypark

Instagram: https://www.instagram.com/honeypark.gr

TripAdvisor: https://goo.gl/yAIfrZ