Την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, ο Ison aka Anastasios παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο μουσικό sleepover περιορισμένων θέσεων.

Στην ζωή μας περνάμε ένα μεγάλο κομμάτι του βίου μας συντροφιά με τον ύπνο. Μετρώντας κάποιος αυτόν τον χρόνο, ο οποίος μπορεί να ανέλθει ενδεχομένως και σε μερικές δεκαετίες, ο Ison aka Anastasios προσπαθεί να εξερευνήσει μια διαφορετική προσέγγιση του φαινομένου.
Μπορεί η μουσική, -ταυτόχρονα με τις αισθήσεις της όρασης, της γεύσης, της μυρωδιάς και της αφής- να συνδυαστεί δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία;; Πως μπορεί η μουσική, ένα γεύμα, ένα ρόφημα και ένα κρεβάτι να αφυπνίσουν τη συνειδητότητα μέσα στον ονειρικό κόσμο του sleepover; Πως μπορεί ο αληθινός εαυτός, να διαφανεί και να αναζωογονηθεί μέσα από τα όνειρα ενώ κοιμόμαστε;
Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου σας προσκαλούμε στο Ypsilon για να δειπνήσουμε, να κοιμηθούμε και να υποδεχτούμε το πρωί με αρώματα καφέ & τσαγιού απολαμβάνοντας ένα υπέροχο breakfast. Και όλα αυτά – συνοδευόμενα με τους κατάλληλους μουσικούς ήχους που θα επιλέγει ο Anastasios σε ένα set διάρκειας 12 ωρών.
Μια διαφορετική βραδιά Πέμπτης, -με ένα ιδιαίτερο μουσικό sleepover περιορισμένων θέσεων- αφιερωμένη στον κόσμο του ονείρου και της απόδρασης από την καθημερινότητα, στον Μορφέα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NON (@non_aesthetics)

info
Ypsilon, Εδέσσης 5
Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024
*Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.
Κοστος συμμετοχής: 35 ευρώ (περιλαμβάνει: Διαμονή, ελαφρύ δείπνο, πρωινό, ροφήματα τσαγιού, γάλα και καφέ)
Κρατήσεις θέσεων: 6973367744