Το «Εν αρχή» είναι ένα καφέ-πολυχώρος και θα το συναντήσετε σε έναν από τους πιο όμορφους πεζοδρόμους της Θεσσαλονίκης, στα αγαπημένα μας Λαδάδικα. Στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο του μπορεί κάποιος να απολαύσει από νωρίς το πρωί τον καφέ και το ρόφημα του, συνοδεία κάποιου από τα νόστιμα snacks ή τα λαχταριστά γλυκά που υπάρχουν στον κατάλογό τους, και αργότερα να συνεχίσει με δροσερά cocktails, κρασί και μπύρα.

Η απαλή μουσική στα ηχεία δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για διάβασμα του αγαπημένου μας βιβλίου, αλλά και κάποιου από τα βιβλία που διαθέτει η βιβλιοθήκη τους. Μπορείτε, επίσης, να προτιμήσετε το «Εν αρχή» και για μελέτη, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στον επάνω όροφο. Ο χώρος διατίθεται και για εκθέσεις νέων καλλιτεχνών.

Στο Εν Αρχή συμμετέχουμε σε ενδιαφέροντα σεμινάρια

Το «Εν Αρχή» είναι ένα ζωντανό κύτταρο για τους λάτρεις του πολιτισμού και των γλωσσών άλλων λαών. Σεμινάρια Γερμανικών, Ισπανικών, Ιταλικών, Ρωσικών, Αραβικών πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του χρόνου και μπορείτε να ενταχθείτε σε κάποιο από τα πολλά τμήματα, αρκεί να εξασφαλίσετε έγκαιρα τη θέση σας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα τους στο Facebook.

Cafe | Library | Event Venue | Language School
Ανοιχτά από τις 10:00

Περιοχή
κέντρο

Διεύθυνση
Αιγύπτου 19

Facebook: Εν Αρχή