Για ακόμα μια χρονιά, το Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου Λήμνου Lemnos Philema θα λάβει χώρα με εμπλουτισμένο πρόγραμμα, βραβεία, συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους της Λήμνου και καλεσμένους τον Ηλία Μαμαλάκη, την Ελένη Ψυχούλη, τον Δημήτρη Παπαζυμούρη και την Ιωάννα Σταμούλου!

Φέτος το φεστιβάλ του Lemnos Philema γιορτάζει τον πολιτισμό και τη γαστρονομία της Λήμνου και μέσω αυτού ενώνονται για πρώτη φορά οι παραγωγοί, οινοποιοί και εστιάτορες της Λήμνου, με τους πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού! Γιατί, η γαστρονομία, η αμπελοοινική παράδοση, και ο πολιτισμός είναι όλα αλληλένδετα! Οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις πραγματικές και παραδοσιακές γεύσεις της Λήμνου, αυτές που κάνουν το νησί τόσο μοναδικό.

Την Παρασκευή, 12 Ιουλίου, στο Ανοιχτό Θέατρο Μούδρου, θα γίνουν ομιλίες για τον πολιτισμό και τη γαστρονομία, βραβεύσεις των Lemnos Philema Awards για τη συμβολή στην ανάδειξη και διατήρηση του πολιτισμού / γαστρονομίας / οίνου της Λήμνου, ενώ θα ακολουθήσει μια βραδιά μοναδική όπου οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Λήμνου θα προσφέρουν στους επισκέπτες ένα πιάτο του τόπου τους.

Πρόγραμμα

Παρασκευή, 12 Ιουλίου
Ανοιχτό Θέατρο Μούδρου, 20:00-23:00
Lemnos Philema Hub – ομιλίες με θέμα «Πολιτισμός και Γαστρονομία»
Lemnos Philema Awards – βραβεύσεις
Πολιτιστικοί Σύλλογοι Λήμνου – ελάτε να δοκιμάσετε πιάτα από όλη τη Λήμνο!
Είσοδος δωρεάν

Σάββατο, 13 Ιουλίου
Γυμνάσιο Μύρινας, Ρωμέικος Γιαλός, 20:00-23:00
Φεστιβάλ με live μαγειρικές με τους Ηλία Μαμαλάκη, Ελένη Ψυχούλη, Δημήτρη Παπαζυμούρη και Ιωάννα Σταμούλου.
Παρέα με τους παραγωγούς και οινοποιούς της Λήμνου

Είσοδος 5€ με δωρεάν ποτήρι γευσιγνωσίας
8 – 15 Ιουλίου
Lemnos Philema Menu – βρείτε τα πιάτα της Λήμνου και αυτά με τα Λημνιά προϊόντα στα συνεργαζόμενα εστιατόρια.
Σας περιμένουμε όλους εκεί!
Περισσότερες πληροφορίες: www.lemnos-philema.com, @lemnosphilema