Το e-shop του Ζαχαροπλαστείου Εμμανουήλ Μπεζές είναι πανέτοιμο να δεχτεί τις παραγγελίες σας. Περιηγηθείτε στα λαχταριστά προϊόντα τους και επιλέξτε στο καλάθι αυτά που θέλετε να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας ή με τον ίδιο σας τον εαυτό. Μπορείτε να πληρώσετε online ή κατά την παραλαβή από το κατάστημά τους.

Εκτός από το e-shop, μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας και τηλεφωνικά. Με νέο ωράριο, 08:30 με 20:30, και στο τηλέφωνο 2310323247 παραγγέλνετε ό,τι θέλετε και είτε έρχεστε να τα πάρετε, είτε τους ζητάτε να σας τα στείλουν στο σπίτι σας. Συγκεκριμένα, το Ζαχαροπλαστείο Εμμανουήλ Μπεζές εξυπηρετεί όλον τον νομό της Θεσσαλονίκης, αλλά και σχεδόν όλη την Ελλάδα μέσω ΚΤΕΛ. Μέχρι και ειδικά ισοθερμικά σακβουαγιάζ διαθέτουν για αποστολές με ΚΤΕΛ, ακόμη και το καλοκαίρι, για να φτάνουν τα προϊόντα τους στην καλύτερη κατάσταση!

Και ένας τελευταίος τρόπος για παραγγελίες είναι να στείλετε την παραγγελία σας στο [email protected] ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας υπάλληλός θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Γενέθλια την εποχή του Lockdown

Το lockdown μάς αναγκάζει να είμαστε κλεισμένοι σπίτι, μακριά από τους ανθρώπους που αγαπάμε. Αυτό γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, όταν έρχεται η ώρα να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας και συνειδητοποιούμε ότι είμαστε μόνοι. Μην σκάτε όμως, γιατί ο Εμμανουήλ Μπεζές βρήκε την καλύτερη λύση, για να μας φέρει σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά μας. Παραγγέλνετε την αγαπημένη σας τούρτα, οργανώνετε ένα πάρτι μέσω zoom με τους δικούς σας ανθρώπους, σβήνετε τα κεράκια και στη συνέχεια η ομάδα του μπεζέ αναλαμβάνει να στείλει από ένα κομμάτι σε κάθε έναν ξεχωριστά. Αναλαμβάνουν, λοιπόν, να στείλουν σε όσους θέλετε το κομμάτι της τούρτας σας, για να κάνετε ένα πιο γλυκό διαδικτυακό πάρτι!

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Λεωφόρος Κων/νου Καραμανλή 117