Ένα νέο κεφάλαιο στη βραδινή διασκέδαση της πόλης ξεκίνησε εδώ και λίγους μήνες, όταν το Δεκέμβριο του 2107 έκανε opening το Elli’s. 

City Vibe

Αυτή τη φράση γράφει στον υπότιτλό του, και καταλαβαίνουμε το λόγο, μιας και φιλοδοξεί να δώσει ρυθμό στην πόλη, προσφέροντας υψηλού επιπέδου ελληνική διασκέδαση. Από τα ποτά, μέχρι τον ήχο και το φωτισμό όλα τα έχουν επιμεληθεί με λεπτομέρεια και επαγγελματισμό, δίνοντας στους θαμώνες πολλούς λόγους να το κάνουν το νέο στέκι για τη διασκέδασή τους.

Οι live Κυριακές

Τις  Κυριακές, από τις 21:30 το κέφι ανάβει με ένα δυνατό live τους 719, ένα ξακουστό συγκρότημα από την Αθήνα που έρχεται για να μας συναρπάσει, ενώ δε λείπουν τα guest dj sets τις υπόλοιπες μέρες λειτουργίας του.

Τσικνοπέμπτη, Καρναβάλι και Elli’s Chinatown

Σε ρυθμούς καρναβαλιού μπαίνουμε φέτος την Τσικνοπέμπτη στο Elli’s. Αυτήν την Πέμπτη φοράμε τα γιορτινά μας, βαφόμαστε με όμορφα χρώματα και κατεβαίνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη στα Λαδάδικα. Μετά τις 10 το βράδυ, το μαγαζί θα δώσει το εναρκτήριο σήμα για την περίοδο του καρναβαλιού. Καλή παρέα, στολές καρναβαλιού και Elli’s Chinatown.

Θα βρείτε το Facebook Event εδώ.

Περιοχή: Λαδάδικα
Πλατεία Μοριχώβου 1
Ώρες και μέρες λειτουργίας: Τετάρτη- Σάββατο 11:30-05:00, Κυριακή από τις 21:30