Το Εστιατόριο, Café/Bar Καταρράκτες θα το βρεις στην πανέμορφη πόλη της Έδεσσας, στο πάρκο των Καταρρακτών, ακριβώς δίπλα στους φημισμένους Καταρράκτες της πόλης!

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον ποιοτικά άριστο καφέ ή το ποτό τους, τα γλυκά και παγωτά του όπως επίσης να επιλέξουν και να γευτούν τα νόστιμα snack και να μαγευτούν από το τοπίο που ξεδιπλώνεται μπροστά τους.

Η διασκέδαση στο Café/Bar Καταρράκτες συνεχίζεται και το βράδυ με τη μουσική, τα cocktails και ποτά, τα διάφορα happenings που ενίοτε διοργανώνονται προσφέροντας αξέχαστες στιγμές.

Στον διαμορφωμένο χώρο του εστιατορίου, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν την κουζίνα και να παρασυρθούν σε μοναδικά μονοπάτια γεύσεων που τους προσφέρουν επαγγελματίες του είδους. Διαθέτει μια από τις πιο ενημερωμένες κουζίνες και δημιουργεί εδέσματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γαστρονομικών απαιτήσεων ξεκινώντας από την ελληνική και τοπική παραδοσιακή κουζίνα, περνώντας από γνώριμες διεθνείς γεύσεις και καταλήγοντας σε πιο εξεζητημένα εδέσματα.

Επίσης, διαθέτει μια αξιόλογη συλλογή κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών δίνοντας έμφαση σε παραγωγούς της περιοχής και της Μακεδονίας γενικότερα.

 

Περιοχή
Έδεσσα

Διεύθυνση
Πλατεία Καταρρακτών

Τηλέφωνο
2381 027810

Facebook | Instagram
Site: kataraktes.com