Το FIESTA VOIO επιστρέφει δυναμικότερο από ποτέ. Ζήστε ένα τετραήμερο πάρτι γεμάτο μουσική, διασκέδαση και περιπέτεια. Το αγαπημένο σας φεστιβάλ ανανεώνει για τρίτη χρονιά το ραντεβού του με το κοινό, με ένα κορυφαίο line-up μέσα σε ένα καταπράσινο φυσικό τοπίο δίπλα στον ποταμό Αλιάκμονα.

Τη σκηνή του φεστιβάλ θα τιμήσουν σπουδαίοι μουσικοι και ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής (Γιάννης Χαρούλης, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Γιάννης Κότσιρας, Ιουλία Καραπατάκη, Αφοί Τσαχουρίδη), αλλά και τα πιο γνωστά ονόματα του εγχώριου Hip Ηop (Bloody Hawk, Dani Gambino, Μικρός Κλέφτης).
Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα του FIΕSTA VOIO, στη σκηνή θα ανέβουν ο Σπύρος Γραμμένος, οι Fundracar και οι Κούπες. Οι συναυλίες θα συνοδεύονται από τους χαρακτηριστικούς ήχους των χάλκινων Βαλκανικών Μπαντών, αλλά και από ολονύκτια Dj sets (Kiki Botonaki, Two Names, Elias Kazais) που θα σας ταξιδέψουν σε μια μοναδική μουσική εμπειρία.

Οι φιλοξενούμενοι του FIESTA VOIO θα μπορούν φυσικά να κατασκηνώσουν στο ανανεωμένο χώρο του free camping, όπου φέτος έχει διαμορφωθεί εκ νέου, με τρόπο που θα κάνει τη διαμονή στον χώρο της διοργάνωσης ακόμα πιο ευχάριστη.

Κλείστε εισιτήρια και ελάτε να ζήσετε την αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία του FIESTA VOIO!

*Πληροφορίες, line up και εισιτήρια ΕΔΩ

info
Fiesta Voio, Σιάτιστα
25-28 Ιουλίου 2024
Site: fiestavoio.com
Email: [email protected]