Η μεγάλη κρίση της παγκόσμιας πανδημίας είναι ώρα ατομικής και συλλογικής ευθύνης. Η εταιρεία ΚΕΧΡΗΣ, και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, φροντίζει να βρίσκεται δίπλα και σε όσους αγωνίζονται καθημερινά για εμάς, αλλά και σε όσους έχουν ανάγκη από τη βοήθειά μας. Για τον σκοπό αυτό, η ΚΕΧΡΗΣ έχει χρηματοδοτήσει την αγορά 2 φορείων, τα οποία θα καλύψουν άμεσα βασικές ανάγκες του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, έχει οργανωθεί ομαδική αιμοδοσία από εργαζόμενους της εταιρείας στην ειδική μονάδα που λειτουργεί στο Περίπτερο 11 της ΔΕΘ, με σκοπό να καλυφθεί μέρος των αυξημένων αναγκών που υπάρχουν αυτή την περίοδο σε αίμα.

Ταυτόχρονα όμως, συνεχίζουμε τη λειτουργία μας φροντίζοντας να βρισκόμαστε δίπλα στους συνεργάτες μας. Για τον σκοπό αυτό έχουμε λάβει από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως τηλεργασία, τροποποίηση λειτουργίας, μετατροπή θέσεων εργασίας και υπηρεσίες συμβούλου ιατρού, έχοντας πάντα ως βασική προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων μας.

Οι στιγμές που ζούμε είναι σημαντικές, γιατί έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε προτεραιότητα σε όσα προσπερνούσαμε μέχρι σήμερα παρασυρμένοι από την έντονη καθημερινότητα. Μέχρι να μπορέσουμε να τσουγκρίσουμε ξανά ένα ποτήρι κρασί στην υγειά μας, ας ενώσουμε όλοι τις προσπάθειές μας για ό,τι πραγματικά αξίζει.