Παράδοση φαγητού χωρίς διεύθυνση παραλαβής γίνεται; Κι όμως, γίνεται. Η Domino’s Pizza λανσάρει την υπηρεσία παράδοσης «οπουδήποτε», δίνοντας στους πελάτες τη δυνατότητα να παραλάβουν το φαγητό τους απλώς βάζοντας μια καρφίτσα στον χάρτη.

Οπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, η υπηρεσία Pinpoint Delivery είναι ιδανική για το καλοκαίρι, καθώς αρκετοί κατευθύνονται προς τις παραλίες και τα πάρκα, όπου είναι δύσκολο να βρεθεί η ακριβής τοποθεσία μέσω κάποιας διεύθυνσης.

Ετσι, ο πελάτης, αφού αφήσει μια καρφίτσα στον χάρτη, μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη της παραγγελία του και να βλέπει μέσω GPS που βρίσκεται ο διανομέας, αλλά και να λαμβάνει ειδοποιήσεις με μήνυμα σχετικά με την παράδοση.

Μόλις φτάσει ο διανομέας, η υπηρεσία ενεργοποιεί ένα «οπτικό σήμα» στο τηλέφωνό του που τον βοηθά να εντοπίσει τον πελάτη.

Τα τελευταία χρόνια, η Domino’s προσπάθησε να βελτιώσει την εμπειρία παράδοσης και να διαφοροποιηθεί, καθώς η υπηρεσία σημαιώνει πτώση μετά την πανδημία. Η αλυσίδα απέδωσε τις υποτονικές πωλήσεις πέρυσι στην έλλειψη διανομέων.

Το 2021, η Domino’s δοκίμασε μια υπηρεσία παράδοσης με ρομποτικό αυτοκίνητο σε επιλεγμένους πελάτες στο Χιούστον- και νωρίτερα φέτος, ξεκίνησε τη φωνητική παραγγελία με την τεχνολογία CarPlay της Apple.

Με πληροφορίες από CNN

Πηγή: imerisia.gr