Η εταιρία DNFOOD AE είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εξειδικεύεται στην εμπορία και επεξεργασία τροφίμων υψηλής ποιότητας καθώς επίσης και σε υπηρεσίες μεταφοράς και αποθήκευσης τροφίμων «logistics» υψηλών προδιαγραφών,  με έδρα το Βιομηχανικό Πάρκο Ν Ραιδεστού στη Θεσσαλονίκη. Η αγάπη για καινοτομία και η γνώση της γαστρονομίας έδωσαν το έναυσμα στον κ. Δημήτριο Νάτση το 2001 να ιδρύσει την εταιρία με κύριο αντικείμενο την διακίνηση, επεξεργασία και αποθήκευση πρώτων υλών μαγειρικής.

Βασικοί συνεργάτες της είναι εστιατόρια ξενοδοχεία catering cafe-bar και τα τελευταία χρόνια έχουν προστεθει και μεγάλες αλυσίδες supermarket. Συνδυάζοντας τα κατάλληλα υλικά μέσα από μια γκάμα περίπου 2000 ενεργών κωδικών προσδιορίζει άψογα την γαστρονομική ταυτότητα κάθε εστιατορίου και είναι σε θέση να προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους πιο απαιτητικούς επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης.

Η DNFOOD AE η οποία μετρά 22 χρόνια στον χώρο διαθέτει ένα μεγάλο εύρος προϊόντων που, μεταξύ άλλων, αποτελούνται από premium κοπες φρέσκων κρεάτων, φρέσκα ψάρια, κατεψυγμένα αλιεύματα, αλλαντικά και τυροκομικά, bake off προϊόντα και σνακ, φρέσκα ζυμαρικά, ασιατικά προϊόντα και είδη μπακαλικής καθώς επίσης και νέες συνεργασίες σε πρώτες ύλες αρτοποιίας / ζαχαροπλαστικής.

Η έμπειρη ομάδα της DNFOOD με επικεφαλής του εμπορικού τμήματος τον κ. Κωνσταντίνο Νάτση είναι σε συνεχή αναζήτηση νέων και καινοτόμων προϊόντων για την ελληνική αγορά ταξιδεύοντας συνεχώς σε εκθέσεις στην Ευρώπη και ανά τον κόσμο προκειμένου να εντοπίσει και να εισάγει τις πιο σπάνιες και δυσεύρετες πρώτες ύλες που εμπνέουν και τον πιο απαιτητικό σεφ και επιχειρηματία της εστίασης.

Οι συνεργάτες/πελάτες της DNFOOD βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και εξυπηρετούνται με δικό της δίκτυο διανομής 15 οχημάτων στο Νόμο Θεσσαλονίκης και όμορων νομών, όπως Χαλκιδική, Πιερία, Πέλλα, Ημαθία, Κιλκίς και με εξωτερικούς συνεργάτες στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η DNFOOD έχοντας αναπτύξει σταθερές συνεργασίες όλα αυτά τα χρόνια που βασίζονται στην εμπιστοσύνη με ξένους οίκους και φυσικά ελληνικές εταιρίες και Έλληνες παραγωγούς, προμηθεύεται προϊόντα που ξεχωρίζουν για την μοναδικότητα και τα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.

Παράλληλα διαθέτει πιστοποίηση HACCP & ISO 22000:2018 τηρώντας όλες τις απαραίτητες συνθήκες υγιεινής των τροφίμων, καθώς επίσης και πιστοποιήσεις των εγκαταστάσεων της όσον αφορά τους ψυκτικούς θαλάμους και την επεξεργασία /τυποποίηση ψαριών, κρεάτων, τυροκομικών και αλλαντικών κάτι το οποίο αποτελεί καινοτομία και πρωτοπορία για την Ελληνική Αγορά.

Πρόσφατα πιστοποιήθηκε για την αποθήκευση, διακίνηση και εξαγωγή Βιολογικών προϊόντων.

Premium προϊόντα που ξεχωρίζουν!

Η μαγειρική είναι μια τέχνη που συνεχώς εξελίσσεται, έτσι και η DNFOOD πάνω σε αυτή την τέχνη στηρίζει τις δραστηριότητες της με συνεχή έρευνα και εξέλιξη. Με καινοτομία και σεβασμό στην παράδοση, επιλέγοντας κορυφαίες πρώτες ύλες τις οποίες προμηθεύει στους συνεργάτες της, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μοναδικών γεύσεων.

Στην κατηγορία των κρεάτων θα βρούμε premium κοπες μοσχαριων ράτσας Hereford, Angus, Black Angus, Wagyu απο χώρες οπως Αργεντινή, Ουρουγουάη, Αμερικη, Αυστραλία και Ιαπωνία. Επισης, στα χοιρινα θα βρουμε την ποικιλία Bellota Iberico Ισπανίας και φυσικά κοπές απο ελληνικό αυτοχθονο Μαύρο Χοίρο καθώς επίσης πουλερικά και αιγοπρόβεια με κυρίαρχο όλων την ελληνική προβατινα σε όλες τις κοπες. 

Όσον αφορά τα αλιεύματα θα βρούμε μεγάλη ποικιλία σε ψάρια, οστρακοειδή και θαλασσινά νωπά και κατεψυγμένα, παράλληλα στις κατηγορίες τυροκομικών και αλλαντικών θα βρούμε υψηλής ποιότητας προϊόντα σε πολύ μεγάλη ποικιλία.

Ένα μεγάλο ποσοστό των πωλήσεων της εταιρίας αποτελείται από μια τεράστια γκάμα προϊόντων bake off όπως κρουασάν, ψωμιά, γλυκά σε συνεργασία με μεγάλες και αναγνωρίσιμες εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και προϊόντων σνακ όπως finger food, τα οποία συνοδεύουν ιδανικά το κρασι ή το ποτο σας και καλύπτουν τον μπουφέ σε μεγάλες κοινωνικές εκδηλώσεις μέσω των caterings!

Πριν ακριβώς έναν χρόνο η DNFOOD παρουσίασε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά την εταιρια καφέ εσπρέσο KRIFI CAFFE, η οποία διατηρεί και το δικό της flagship store στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η DNFOOD το αποκλειστικό HUB της MED FRIGO στη Βόρεια Ελλάδα 

Η MED FRIGO ιδρύθηκε, το 1991 με αντικείμενο την παροχή Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Food Logistics, Εθνικών & Διεθνών Μεταφορών Προϊόντων Ελεγχόμενης Θερμοκρασίας.

Στο πλαίσιο της αναζήτησης στρατηγικών σημείων σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να εξυπηρετεί τους συνεργάτες της με αμεσότητα επέλεξε την DNFOOD να αποθηκεύει και να διακινεί τα προϊόντα τους από τη Θεσσαλονίκη προς τις Βαλκανικές χώρες. Μια συνεργασία σταθμός στις υπηρεσίες των logistics για την DNFOOD.

DN FOOD | Πολυμέσα

Facebook: DN FOOD S.A
Instagram: dnfoodthess
Website: dnfood.gr

Περιοχή
Β.Ι.Π.Α. Νέα Ραιδεστός
Τ. 2310 463243