Ένα μαγαζί που δεν υπήρχε στην Καλαμαριά, ένας εναλλακτικός χώρος με ταυτότητα που απορρίπτει με τον τρόπο του το «δήθεν» και έχει καταφέρει από το 2014 να γίνει στέκι για πολλούς φίλους που αναζητούν ένα café-bar που θα τους “αγκαλιάσει” με την εξυπηρέτησή του, τη μουσική και τη συνολική του αύρα.

Χώρος που αποπνέει ιδιαίτερο χαρακτήρα

Η ίδια η διαμόρφωση του χώρου δίνει το μήνυμα της φιλόξενης διάθεσης καθώς φαίνεται η προσωπική ενασχόληση των ιδιοκτητών σε πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες ενώ η επιβλητική old school μπάρα σε καλωσορίζει. Έτσι η κατοικία του 1930 μετατρέπεται σε ένα σημείο συνάντησης διατηρώντας την αίγλη της.

Από τις 08:00 για καφεδάκι και επαγγελματικές συναντήσεις και έπειτα δίνουμε ραντεβού στην ταράτσα για μπύρες και cocktails (και αργιλέ αν το επιθυμείτε). Όμορφος χώρος που μολονότι βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμαριάς σε μεταφέρει αλλού.

Επιλογή και γνωστών καλλιτεχνών

Η μουσική είναι επίσης ένα σημείο αναφοράς για το Διώροφον. Επιλογές από το ανεξάρτητο ροκ αλλά και funk ακούσματα συνθέτουν τη μουσική ατμόσφαιρα ανάλογα και με την ώρα της ημέρας.

Μην εκπλαγείτε, πάντως, αν δείτε ξαφνικά δίπλα σας κάποιον γνωστό καλλιτέχνη της ροκ και funk σκηνής και ιδιαίτερα κάποιον από το εξωτερικό. Συνήθως μετά τις συναυλίες κάνουν την εμφάνισή τους. Οι υπογραφές στον τοίχο, όπου διατηρείται το Hall of Fame, το επιβεβαιώνουν.

Το Διώροφον έχει την ταυτότητα του all time classic bar, που γίνεται πυρήνας για να συναντηθούν άνθρωποι με παρόμοια μουσικά και όχι μόνο ενδιαφέροντα και αισθητική αλλά μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου και μόνος κάτι που εδώ είναι απόλυτα αποδεκτό και σίγουρα θα σε αγκαλιάσουν οι άνθρωποι του Διώροφον με τον τρόπο τους και πάντοτε με ευγένεια, όπως συμβαίνει συνολικά στην εξυπηρέτηση.

Ένας τέτοιος χώρος έλειπε από την Καλαμαριά, αναμφίβολα, και δεν είναι τυχαίο ότι διατηρεί τόσους πιστούς θαμώνες.

ID 
ΔΙΩΡΟΦΟΝ
CLASSIC CAFE – BAR

ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 81, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Τ: 2310453998

ΑΝΟΙΧΤΑ: ΑΠΟ ΤΙΣ 08:00

FACEBOOK: CLASSIC CAFE BAR ΔΙΩΡΟΦΟΝ

INSTAGRAM: CAFEBARDIOROFON